Recension: FLAER Limited Edition Artist Collection – årets snyggaste sminkborstar

Dela på Pinterest
Modette djupdyker i FLAER The Artist Collection som består av 5 ursnygga sminkborstar för både ansikte och ögon. Är de bara snygga eller håller dessa sminkborstar faktiskt måttet? Vår shoppingredaktör har testat borstarna och kan avslöja att hon inte blev besviken.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Antalet gånger som jag har stått i en KICKS-butik för att känna och klämma på de vansinnigt snygga sminkborstarna från FLAER är otaliga och går inte ens att räkna på fingrarna vid det här laget.

FLAERs senaste limited edition kollektion The Artist Collection* är inget undantag. Denna kollektion är en riktig fröjd för ögonen (och ansiktet).

Jag har nu testat alla borstarna från kollektionen under ett par veckors tid och jag är exalterad över att dela med mig av min upplevelse av borstarna. 

FLAER The Artist Collection 

FLAER The Artist Collection består av sammanlagt 5 ljuvliga borstar för ansikte och ögon - en foundationborste, en contour-borste, en universalborsteögonbrynsborste och en definerborste.

Så här beskriver FLAER själva kollektionen:

"FLAER vill uppmuntra alla till att visa upp sin konstnärliga sida och låta kreativitetenflöda. För skönhetsvärlden presenterar nu FLAER sin första limiterade kollektion, theArtist Collection, som både till design och koncept inspirerats av action painting à laJackson Pollock. Kollektionen består av fem makeupborstar för bas, rouge,contouring, bryn och ögon - det vill säga alla borstar man behöver för att skapa enkomplett look."

Samtliga borstar från denna kollektion har en unik design med blått, rosa och grått färgstänk på skaften - något som jag personligen ÄLSKAR. Känslan jag får av dessa borstar är lekfullhet samtidigt som det andas lyx och elegans - hur de lyckades med att åstadkomma att kombinera dessa två komponenter är för mig ett under. Det känns som att FLAER har tänkt på vartenda liten detalj när det kommer till dessa borstar. Alltifrån känslan när man håller i borsten till mjukheten på borststråna och även en sådan sak som att FLAERs logga finns i änden på borstarna.

Något som jag dessutom finner väldigt attraktivt med FLAERs borstar är att de är 100 procent veganska och borststråna är tillverkade i syntetiskt hår och handtagen i återvunnet material.

Borstarna kommer separat förpackade i lyxiga återanvändbara plastfodral med dragkedja - toppen för mig som försöker minska på svinn i min vardag. Förpackningarna kan man antingen använda för att förvara borstarna när man reser iväg eller för att förvara småsaker i.  

FLAER FLAT TOP FOUNDATION BRUSH 

"En makeupborste för alla typer av flytande eller krämiga foundations. Borstens platta yta i kombination med de täta mjuka borststråna ger en jämn täckning utan att absorbera för mycket av produkten. Den platta toppen bidrar även till en perfekt finish utan ränder."

Pris: 179 SEK

Min åsikt: När jag såg först denna borste var jag lite skeptisk. En platt foundationborste kändes utdaterat och något förde mig tillbaka till mina tonårsår. Men ack så fel jag hade! Flat Top Foundation Brush är förmodligen den borste som har förvånat mig mest från denna kollektion - och då menar jag positivt. Med denna borste får du en felfri bas utan streck och ränder från foundation. Borsten glider som en dröm över ansiktet och det går fort att applicera basmakeup med denna lilla rackare. Me like!

>> Du hittar FLAER Flat top foundation brush HÄR.

FLAER ANGLED CONTOUR BRUSH

"En konturborste som är perfekt för att skulptera och markera dina ansiktsdrag. Den vinklade toppen och den mjuka borststråna skulpterar ansiktets kanter för en snygg fotofinish. En konturborste som är perfekt för att nå ansiktets alla vinklar och vrår. Den vinklade toppen och de mjuka borststråna skulpterar ansiktets kanter för en perfekt fotofinish."

Pris: 129 SEK

Min åsikt: En helt fantastisk borste som markerar mina kindben som om jag vore Megan Fox (skämtar inte ens... knappt). Ett stort plus är att den fungerar utmärkt till både kräm- och -puderprodukter, så det är en riktig multi user då den fungerar utmärkt för både applicering av contour, blush, setting powder och bronzer. 

>> Du hittar FLAER Angled Contour Brush HÄR. 

FLAER DOMED MULTI BRUSH

"En universalborste som är perfekt för att fixera, tona ut och ljusa upp. Borstens form är perfekt för att skapa konturer, fixera puder under ögonen och fungerar även utmärkt för att applicera highlighter. Passar både till puder och krämprodukter."

Pris: 129 SEK 

Min åsikt: FLAER Domed Multi Brush är en sådan där borste som jag skulle vilja ha 3278425 triljoner exemplar av. Varför? För att den är så fruktansvärt bra och användbar - den funkar till så mycket och resultatet blir lika bra varje gång. Denna borste levererar både när det kommer till att applicera produkt på huden samtidigt som den gör ett utmärkt jobb att blenda ut hårda kanter. Är det en borste du ska ha från The Artist Limited Collection så är det just denna du måste ha.

>> Köp FLAER Domed Multi Brush HÄR.

FLAER DETAILED DUO BROW BRUSH

"En duo-borste som ger ögonbrynen en dubbel definition. Den vinklade toppen hjälper dig att skulptera och forma dina bryn medan den kortare spolen kammar och tämjer dem. Tillsammans skapar de en intensiv look."

Pris: 99 SEK 

Min åsikt: En riktigt bra och funktionell ögonbrynsborste. Jag älskar hur spolen på borsen är lite kortare än traditionella brynborstar, vilket är perfekt för att få mer kontroll på ögonbrynen och forma dem som man vill. 

>> Klicka hem FLAER Detailed Duo Brow Brush HÄR.

FLAER FLAT DEFINER BRUSH

"Denna platta definer-borsten är ett multiverktyg som är perfekt för att definiera ögonen med expertprecision. Det platta huvudet kan användas för att enkelt framhäva ögonbrynsbenet, sudda ut en sotad look eller skapa en skarp vinge."

Pris: 99 SEK

Min åsikt: Den här borsten löser alla problem med att få till en riktigt snygg sotad vinge eller att applicera ögonskugga på undre fransraden för en markerad look. Borsten känns inte för hård som borstar i denna modellen ofta kan göra, vilket gör att användningen av denna borste känns behaglig.

>> Klicka hem FLAIR Flat Definer Brush HÄR.

Sammanfattning

All in all, en riktigt trevlig kollektion från FLAER som definitivt har gjort att jag har öppnat upp ögonen för att testa fler borstar från märket. Jag är övertygad om att många sminkälskare skulle bli glada över att få dessa borstar i present eller julklapp. Eftersom borstarna är så pass multifunktionella tror jag att de skulle passa både nybörjare och lite mer inbitna borstanvändare. Jag älskar den vackra designen som gör att varje morgon blir ett snäpp bättre när det är dags att plocka fram dessa godingar för att starta dagen. En annan fördel är att FLAERs borstar är riktigt prisvärda och man får mycket för pengarna. Då denna kollektion är limited edition är det dock skynda fynda som gäller eftersom jag vet inte hur länge KICKS kommer att ha dessa borstar i lager.

>> HÄR hittar du hela FLAER The Artist Collection.

* Produkterna är pressutskick, men det påverkar inte redaktörens personliga åsikter i denna artikel.