Här är de trendigaste frisyrerna våren 2020

Årets trendigaste frisyrer 2020.
Trendigaste frisyrerna 2020. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Varför inte starta året med en ny fräsch look? Här är de fem absolut trendigaste frisyrerna du kommer se i vår.

Nytt år, ny frisyr. Så tänker nog de flesta av oss. Kanske inte medvetet, men man vill ändå lämna 2019 bakom sig och träda in i det nya 2020 som en ny, uppdaterad version av sig själv. Därför tipsar om några looks som kommer bli extra heta under 2020. Vilken är din favorit?

Största hårtrenderna 2020:

1. Diadem

Diademet har varit en av de hetaste accessoarerna under vintern 2019 och det följer med oss in i detta år. Så om du ännu inte införskaffat ett diadem så är det ännu inte för sent att haka på trenden!

Bild: Shutterstock.

2. Strandiga vågor

Beach waves är här för att stanna. Så leta fram trippeltången där hemma eller sov med flätor för att kirra en av de snyggaste frisyrerna 2020.

Bild: Shutterstock.

3. Lugg

Luggen har varit på kartan under flera säsonger nu, och den får faktiskt hänga med ett tag till. Vi menar, hur snygg är inte frisyren på bilden nedan?

Bild: Shutterstock.

4. Kort bob

På catwalken har den korta bob-frisyren gjort comeback och är nu hetare än någonsin. Tips är att sätta upp håret i en liten tofs med ett snyggt spänne för att se ut som en riktig fashionista.

Bild: Shutterstock.

5. En längre page

Om du inte är redo för en kort page så kan du börja med en lite längre page. Fortfarande übertrendigt och perfekt för alla hårtyper. 

Bild: Shutterstock.

Hur ser modeåret 2020 ut? Vi har spanat in vilka mönster och plagg som blir extra heta i vår och sommar! Se de hetaste trenderna i klippet nedanför.

Mer:

8 modetrender våren och sommaren 2020

Så blir skönhetstrenderna 2020 – 10 underbara beautytips