Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är de trendigaste frisyrerna våren 2020

Trendigaste frisyrerna 2020.

Dela på Pinterest
Varför inte starta året med en ny fräsch look? Här är de fem absolut trendigaste frisyrerna du kommer se i vår.

Nytt år, ny frisyr. Så tänker nog de flesta av oss. Kanske inte medvetet, men man vill ändå lämna 2019 bakom sig och träda in i det nya 2020 som en ny, uppdaterad version av sig själv. Därför tipsar om några looks som kommer bli extra heta under 2020. Vilken är din favorit?

Största hårtrenderna 2020:

1. Diadem

Diademet har varit en av de hetaste accessoarerna under vintern 2019 och det följer med oss in i detta år. Så om du ännu inte införskaffat ett diadem så är det ännu inte för sent att haka på trenden!

Hårtrender 2020.
Bild: Shutterstock.

2. Strandiga vågor

Beach waves är här för att stanna. Så leta fram trippeltången där hemma eller sov med flätor för att kirra en av de snyggaste frisyrerna 2020.

Hårtrender 2020.
Bild: Shutterstock.

3. Lugg

Luggen har varit på kartan under flera säsonger nu, och den får faktiskt hänga med ett tag till. Vi menar, hur snygg är inte frisyren på bilden nedan?

Hårtrender 2020.
Bild: Shutterstock.

4. Kort bob

På catwalken har den korta bob-frisyren gjort comeback och är nu hetare än någonsin. Tips är att sätta upp håret i en liten tofs med ett snyggt spänne för att se ut som en riktig fashionista.

Hårtrender 2020.
Bild: Shutterstock.

5. En längre page

Om du inte är redo för en kort page så kan du börja med en lite längre page. Fortfarande übertrendigt och perfekt för alla hårtyper. 

Hårtrender 2020.
Bild: Shutterstock.

Hur ser modeåret 2020 ut? Vi har spanat in vilka mönster och plagg som blir extra heta i vår och sommar! Se de hetaste trenderna i klippet nedanför.

Mer:

8 modetrender våren och sommaren 2020

Så blir skönhetstrenderna 2020 – 10 underbara beautytips