Kändisparfymerna vi älskar – hur många känner du igen?

Kändisarnas parfymer som vi älskar och minns!
Kändisarnas parfymer som vi älskar och minns! - Foto: Foto: Yana Vydrenkova/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Artister, skådespelerskor, supermodeller och andra kända profiler som lanserat sina egna parfymer – de så kallade kändisparfymerna. Vilken är din favorit?

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Varför blir kändisparfymerna så populära? Jo för att det är ett enkelt sätt för oss vanliga dödliga att köpa en liten del av kändisarnas stora personligheter. Kanske älskar vi dem eller så känner vi oss nostalgiska? Vi fortsätter såklart att köpa parfymerna för att de doftar magiskt och är förvånansvärt prisvärda.

Parfym: Britney Spears Midnight Fantasy

Det går ju nästan inte att prata om kändisparfymer utan att nämna Britney Spears populära parfym Fantasy. Här är en version av doften som heter Midnight Fantasy. Köp här för 460 kronor.

Parfym: Ariana Grande Ari 

En av de mest populära kändisparfymerna just nu är Ariana Grandes Ari. Den doftar ljuvligt sött och självsäkert. Klicka hem 30 milliliter av denna fantastiska doft för bara 440 kronor.

Parfym: Christina Aguilera Signature 

Kommer du ihåg den här godingen? En riktigt intensiv doft från sångerskan och skådespelerskan Christina Aguilera. Klicka hem den för bara 325 kronor här.

Parfym: Katy Perry Killer Queen

Killer Queen är också en relativt ny stjärna på himlen av kändisparfymer. Den beskrivs som lekfull och sofistikerad. Doften kostar 379 kronor här.

Parfym: Beyoncé Heat 

Vem vill inte ha lite mer Beyoncé i livet? Heat är en varm och intressant doft med noter av bland annat amber, magnolia och tonkaböner. Den blir din för bara 349 kronor här.

Parfym: Paris Hilton Paris Hilton

Paris Hiltons parfym med namnet Paris Hilton är arvtagerskan personifierad. Vill du dofta som Paris Hilton? Ja då är det alltså denna parfym som gäller. Kostar bara 269 kronor här.

Parfym: Naomi Campbell Cat Deluxe

En av de mest populära kändisparfymerna genom tiderna är supermodellen Naomi Campbells parfym Cat Deluxe. Doften är härligt blommig och pudrig. Här kan du läsa mer om denna härliga parfym.

Parfym: Rebecca Stella I Do 

Rebecca Stellas romantiska parfym I Do doftar härligt av lavendel, vanilj, mandarin, jasmin och rosor. Här kan du klicka hem Rebecca Stellas parfym.

Parfym: Rihanna Reb'L Fleur Love Always 

Hibiskus, pathouli, kokos, amber och plommon är några av de noter som återfinns i Rihannas parfym Reb'L Fleur Love Always. En härlig parfym i en riktigt cool flaska. Köp den här för bara 289 kronor.

Parfym: Jessica Simpson Fancy 

Minns du Jessica Simpsons parfym Fancy? Det är en feminin, fruktig och flirtig doft som fortfarande är riktigt populär. Finns att köpa här för 404 kronor.

Läs även: Parfymskola: Din stora guide om doft och parfym