Bästa budgettipset: Billiga parfymer som doftar helt magiskt

Våra bästa tips på parfymer som du kan shoppa för under 300 kronor!
Våra bästa tips på parfymer som du kan shoppa för under 300 kronor! - Foto: Foto: MS_Studie/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Här ger vi dig våra bästa budgettips när du kommer till parfymer. Du kan faktiskt klicka hem alla dessa magiska dofter för under 300 kronor.

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

En härlig parfym kan stärka självförtroendet, boosta humöret och faktiskt dessutom vara nästan berusande. Vårt luktsinne har en stark koppling till hjärnans känslosystem. Med det sagt kan en parfym vara så mycket mer än bara en härlig doft. 

Du behöver inte vara rik för att kunna unna dig en riktigt lyxig parfym. Här listar vi våra budgetfavoriter som alla doftar helt magiskt.

Billiga parfymer: Ariana Grande Ari EdP 8 ml

Ariana Grandes parfym Ari är riktigt populär. Doften har kallats för både chic och kaxig. Det är Kostar vanligtvis 169 kronor, men här kan du just nu klicka hem den med 20 procent rabatt.


Billiga parfymer:Elizabeth Arden 5th Avenue EdP 75 ml

En modern och fräsch doft från Elizabeth Arden med toppnoter av lilja, mandarin och bergamott. Kostar vanligtvis 219 kronor, men just nu kan du klicka hem den för ynka 175 kronor här.


Billiga parfymer: Rituals Fleurs De L’Himalaya EdP 15 ml

En av Rituals mest populära dofter är blommig och elegant med en bas av mysktoner. Kostar endast 160 kronor här.


Billiga parfymer: Sniph x Margaux EdP 8 ml

En av de tre parfymer som är resultatet av samarbetet mellan parfymtjänsten Sniph och influencer Margaux Dietz. X by Margaux doftar helt ljuvligt av citrus och bergamott. PS. Den passar dessutom alldeles utmärkt att ha med i väskan.

Billiga parfymer: &Other Stories Punk Bouquet EdT 50 ml

Doften Punk Bouquet är en stor favorit hos många! &Other Stories kaxiga och ungdomliga doft som passar till alla tillfällen. Klicka hem för 300 kronor här.

Billiga parfymer: Chloé Nomade EdP 20 ml

Nomade är en riktigt lyxig parfym från franska modehuset Chloé. Den beskrivs som en feminin doft med maskulina inslag. Kostar 299 kronor här.


Billiga parfymer: Viktor & Rolf Flowerbomb EdP 10 ml

Den här parfymen från Viktor & Rolf behöver knappast någon introduktion. En populär doft bland många från den orientaliska och blommiga doftfamiljen.  Köp den för 249 kronor här.


Billiga parfymer: Marc Jacobs Daisy Love EdT 10 ml

Daisy Love från Marc Jacobs är en söt och flirtig parfym. Doften har noter som vita hallon i toppen, blommor i hjärtat och mysk i basen. Klicka hem för 290 kronor här.


Läs även: Årets bästa adventskalender med smink och skönhet 2020