Plumping lip filler – läppglanset alla pratar om!

Plumping lip filler gör dina läppar fylligare. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Istället för fillers har ett läppglans kommit och tagit alla med storm. Här är våra 4 bästa tips på Plumping lip filler läppglans som får dina läppar att poppa!

Trender kommer och går på sociala medier, men en som är här för att stanna är att ha fylligare läppar. Kostemtiska injektioner som fillers kan både vara kostsamma, tidskrävande och nervkittlande för vissa. Lyckligtvis finns det nu ett annat billigare och effektivare sätt som ökar volymen på dina läppar – Plumping lip filler-läppglans.

Vad är Plumping lip filler?

Plumping lip filler-läppglans är ett läppglans som består av ingredienser som pepparmint- och chiliextrakt gör dina läppar mjukare och fylligare.  Dessutom innehåller de ämnena – hyaluronsyra, kollagen, sheasmör och jojobaolja, som både mjukgör och återfuktar läpparna. Detta för att det ska bli ett ännu tydligare resultat. Plumping lip filler-läppglans är ett läppbalsam som varken påverkar ditt bankkonto för mycket eller kräver att du använder nålar för att förstora dina läppar. 

Nedan listar vi de 4 bästa Plumping filler läppglansen!

NYX Professional Makeup – Filler Instinct Plumping Lip Polish Sparkling PleaseEssence – What the fake! plumping lip filler 1


Barry M That's swell XXL Plumping Lip Gloss Pucker Up

NYX Professional Makeup – Filler Instinct Plumping Lip Polish

Se videon för att få ett exempel på hur det kan se ut efter du använt Plumping lip filler: 

Läs mer: 

5 knep till fylligare läppar utan fillers

Så får du sminket att hålla – vad är ansiktsprimer och vilken ska du välja?