NA-KD lyfter kvinnliga entreprenörer – lanserar kollektion med Dashl: "Så bra är de nya brynprodukterna"

Till vänster: NA-KDs VP Commercial & Brand. Till höger: Nina Akbari och Arbilina Nissan grundare av Dashl.
Till vänster: NA-KDs VP Commercial & Brand. Till höger: Nina Akbari och Arbilina Nissan grundare av Dashl.
Dela på Pinterest
Genom det nya initiativet Female Founders vill klädjätten NA-KD lyfta kvinnliga entreprenörer och samarbeta med mindre företag grundade av kvinnor. Först på tur är skönhetsföretaget Dashl. Modettes shoppingredaktör har testat deras nya brynprodukter.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Den 16 november lanserade NA-KD sitt nya initiativ Female Founders vars syfte är att lyfta och stötta kvinnliga entreprenörer och företagare genom att inleda samarbeten med mindre företagare.

– På NA-KD tror vi på ett mer öppet sätt att samarbeta med andra varumärken. Vi vill genom initiativet med ‘Female Founders’ lyfta upp kvinnligt entreprenörskap och ge tillbaka till de kvinnor som dagligen inspirerar och handlar hos oss, säger NA-KDs VP Commercial & Brand, Sarah Krusell om det nya initiativet. 

Skönhetsföretaget Dashl är först ut i satsningen och har precis lanserat en kollektion med sex olika ögonbrynsprodukter tillsammans med NA-KD.

– Vi är stolta över samarbetet med NA-KD och tacksamma över den unika möjligheten att utveckla denna kollektion med veganska brynprodukter som möjliggör att alla får ta med sig Dashl-upplevelsen till hemmet. Samarbetet kändes väldigt naturligt för oss, då både Dashl som beauty-tech bolag och NA-KD som global e-handlare jobbar proaktivt med att erbjuda tjänster och produkter som stärker och inspirerar kvinnor. Vi älskar kollektionen och är säkra på att kunderna kommer att älska produkterna!, säger Nina Akbari och Arbilina Nissan grundare av Dashl.

Shoppingredaktören testar: Dashl x NA-KD

Dashl x NA-KD kollektion består av sammanlagt 6 produkter - en brow pomade, en ögonbrynsborste, en rakkniv till ögonbrynen, en ögonbrynspenna, en transparent brow gel samt ett highlighter stick. 

Produkterna kommer i rosa kartongförpackningar med guldiga bokstäver. Första intrycket är att det känns väldigt on brand och genomtänkt. 

Produkternas tema fortsätter i rosa och guld, men några av förpackningarna är i svart istället. Det känns stilrent och tidlöst vilket jag uppskattar. 

Låt oss ta en lite närmare titt på produkterna. 

1. Dashl x NA-KD Ögonbrynspenna

Om produkten: Ögonbrynspennan kommer med en ultratunn uppskruvningsbar penna på ena sidan och en spole på den andra sidan. Det finns tre färger att välja mellan: Light Taupe, Medium Brown och Dark Granite. 

Pris: 129 kronor

Min åsikt: Jag har testat pennan i nyansen medium brown vilket passar min naturliga hårfärg väldigt bra. Jag älskar hur den tunna pennan gör det möjligt att göra hårstrånsliknande drag. Resultatet blir väldigt naturligt och jag förutspår att ABH Brow wiz kommer att få en riktig utmanare - särskilt med tanke på det plånboksvänliga priset. 

>>Du hittar ögonbrynspennan HÄR.<<

2. Dashl x NA-KD Golden Hour Glow Stick Highlighterpenna

Om produkten: Ett smalt highlighter-stick som har flera användningsområden. Använd den som ögonskugga, brow bone highlight eller på kinderna för det extra glow. Kommer i tre nyanser - white gold, champange och rich gold.

Pris: 129 kronor.

Min åsikt: Detta glowstick ger verkligen en wow-faktor eftersom det går att få både ett naturligt och ett lite mer bländande resultat. Mitt favoritsätt att använda denna penna är på brynbenet, men jag gillar verkligen att det går att använda den på flera olika sätt. 

>> Klicka hem Golden Hour Glow Stick HÄR. <<

3. Dashl x NA-KD Brow razor duo rosa

Om produkten: Rakhyvel i tvåpack som används för att fixera ögonbrynen på ett snabbt och smidigt sätt. Dessa ögonbrynsknivar har små huvuden vilket gör att det är lätt att komma åt runt brynen.

Pris: 59 kronor

Min åsikt: Alltså var har denna lilla rackare varit i hela mitt liv?! Äntligen slipper jag plågas över att se mina små ögonbrynshår under stressiga mornar inför jobbet - med denna ögonbrynskniv kan jag få bort oönskade hårstrån på ett kick! Dessutom är den riktigt billig vilket gör den här produkten till ett riktigt kap.

>> Klicka hem ögonbrynskniven HÄR. <<

4. Dashl x NA-KD Brow Pomade

Om produkten: En krämig och vegansk formula som sätter sig fint på huden utan att kännas kakig. Finns i tre nyanser - ljus/taupe, medium/brun och mörk/granit.

Pris: 139 kronor

Min åsikt: Jag testade brow pomaden i nyansen medium/brun. Formulan är sådär riktigt härligt krämig och jag upplever att den är lättarbetad. En annan fördel är att det är enkelt att bestämma opacitet och färgen kan enkelt byggas upp på huden. Däremot tycker jag att denna brow pomade ger en lite glansig look på mig, så jag föredrar att applicera ett matt puder ovanpå för att matta ned den lite. 

>> Klicka hem brow pomade HÄR. <<

5. Dashl x NA-KD Brows Up Gel

Om produkten: En genomskinlig ögonbrynsgel med vegansk formula. Borsten tillåter att du kan få både en fluffig eller en elegant look.

Pris: 139 kronor

Min åsikt: Den här ögonbrynsgelen formar mina ögonbryn och gör dem sådär fluffiga som jag älskar. Det bästa av allt är formulan varken kladdar, blir stel eller blir vit om man skulle råka applicera för mycket (vilket jag har en tendens att göra ibland). Perfekt för stressiga mornar när man inte har tid att fixa ögonbrynen i all evighet. 

>> HÄR kan du klicka hem Brows Up Gel. <<

Mitt resultat:

Sammanfattning: Till att börja med älskar jag konceptet med Female founders. Det är verkligen ett fint initiativ av NA-KD och jag hoppas att fler företag följer efter. När det kommer till ögonbrynsprodukterna är jag positivt överraskad och det är kul att de är så pass billiga och prisvärda. Mina absoluta must have-produkter är rakkniven och den transparanta ögonbrynsgelen som redan nu har blivit favoriter i min ögonbrynsrutin.  Ett stort plus är att alla produkter dessutom är veganska. Det ska bli följande att följa Dashls resa i skönhetsdjungeln och se vad de kommer ut med härnäst. 

* Modettes shoppingredaktör har fått möjligheten att recensera Dashl x NA-KD kollektion genom ett pressutskick. Alla åsikter som framkommer i artikeln är redaktörens egna.