Presenteras av Tradera

Så får du sommarens trendigaste jeans – fashion hacks som vi älskar

- Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Här är DIY-knepen för att göra ett par gamla jeans moderna. Vi är peppade på hållbart mode just nu! Det är både snällt mot plånboken och miljön – hur bra?

Denim är som allra snyggast när det hunnit slitas ut. Så buda hem ett par second hand jeans från Tradera så har du en bra grund och sparar på både pengarna och miljön. Hållbart mode for the win! Här är sex fashion hacks för att göra dina jeans till sommarens favoriter.

1. Det är supertrendigt med lappade jeans. Det som gör den här trenden så perfekt är att du kan ta två jeans som sjunger på sista refrängen och morpha ihop dem till ett par riktigt heta och hela brallor. Plus att det gör dig till den coolaste katten i stan.

2. Okej, det här är basic, men ändå ett måste på listan. Klipp valfri mängd hål i jeansen och voilà – ett par svala, tokballa "nya" jeans! P.S Om du failar kan du ju alltid följa punkt 1 ;).

3. Sy fast ett spetsband längst ner på insidan av byxbenet, så det blir en spetskant vid vristen. Använd ett strykjärn efter du sytt klart, så att det slätas ut ordentligt. Det är ett kanontips om du är lite för lång för de i övrigt perfekta byxorna du budat hem.

4. När vi ändå är inne på trasiga jeans och att "spetsa till" plagg. Varför inte en kombo? Sy fast spets på insidan av hålen som du klippt i dina byxor för en unik look.


5. Om du vill ha en riktigt somrig och speciell look kan du köpa ett par vita eller riktigt urtvättade second hand jeans och göra knytbatik. Välj härliga, pastelliga färger – blir hur snyggt som helst till solkysst hy!

6. Budat hem ett par riktigt välsittande jeans som är lite för långa eller vill du haka på trenden med byxor som slutar vid anklarna? Klipp! Och det bästa är: Fransar är hett i sommar så du kan gott strunta i att fålla dem!


Hitta ett par jeans på Tradera och börja hacka!

Bildkälla Pexels, Pixabay