Presenteras av Tradera

6 heta klappar du borde ge din älskling i jul

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Vi hjälper dig att hitta den perfekta julklappen för just din bae.

1. För den nördiga nostalgikern

Om du vill smälta en nörds hjärta ska du lätt ge ett Nintendo 8-bitars och ett par spel till. Oavsett om du själv gillar tv-spel eller inte så kommer du också att bli nostalgisk när ni käkar julmatsrester och spelar Super Mario Bros i era pyjamasar i mellandagarna. Aaw, hur gulligt par får man bli? Relationship goals. Här hittar du en komplett Nintendo 8-bitars konsol på Tradera.

Tjej och kille spelar tv-spelShutterstock

2. För den stilmedvetna

En riktigt schysst märkesklocka är nog drömjulklappen för många. Men det är lätt att spräcka hela julklappsbudgeten flera gånger om ifall man handlar den ny. Någonting som många inte tänker på är att man kan fynda en klocka second hand – det blir inte bara billigare utan den har även lite mer patina och bär på en hemlig historia. Ofta kan man hitta lite ovanliga modeller på Tradera som inte så många går runt med på armen i dag, men även klassiker.

Tissot klockaHär finns massor med märkesklockor på Tradera och här hittar du klockan på bilden.

3. För den på språng

Hur stiligt och coolt att ge bort en schysst och unik väska? Din babe kommer att tänka på dig varje gång hen går till jobbet eller skolan. Fundera på vad som behöver rymmas i den och vad personen ska ha den till. Behöver det få plats en dator och kanske en matlåda eller skulle din älskling ha mer användning av en weekend bag för att åka ut till landstället eller på fisketur?

Vintage läderväskaHär kan du buda på väskan på bilden.

4. För coolingen

Inget plagg är så kreddigt som en skinnjacka som inhandlats second hand. Ta i stort sett vem som helst, släng på hen en femton år gammal skinnjacka och genast är personen en av de intressantare människor man sett. Jo, det är sanning. Därför är det ännu mer imponerande med någon som hittat den perfekta skinnjackan – och ger bort den. Ett hett tips är att sondera skinnjacketerrängen på Tradera.

man i skinnjackaShutterstock

5. För gentlemannen

Det låter kanske tråkigt att ge bort manschettknappar. Men de kommer att komma till användning, antagligen på en stor dag av något slag – och då kommer du att finnas i den stiliga, kostymklädda snyggingens tankar både när han klär på sig och av sig. Och det vill du väl? ;)

Manschettknappar Just de här manschettknapparna kan du lägga bud på här.

6. För alla typer av älsklingar

Leta fram ett kort på er från en mysig dag och hitta en unik ram till det. Personligt och unikt på samma gång! Tips på julrim: Här får du ditt hjärtas dam – i ram.

ramarHär kan du köpa de här ramarna på Tradera.

Kika in på Tradera för att spara på både pengar och miljö samtidigt som du hittar unika julklappar till dina nära och kära. God jul och lycka till!