Svenska bloggare avslöjar hur de tänker rösta i valet 2018

Isabella Löwengrip, Ellinor Löfgren och Nicole Falciani
Bloggarna berättar hur de tänker rösta. - Foto: Instagram/isabellalowengrip/ellinorlofgren/nicolefalciani
Dela på Pinterest
Nu är det bara några få dagar kvar tills riksdagsvalet i Sverige 2018, och flera bloggare har berättat hur de ska rösta.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip har berättat i ett blogginlägg att hon kommer lägga sin röst på Centerpartiet och Annie Lööf, då hon är liberal i sin grundsyn. Isabella har tidigare varit en trogen anhängare till Moderaterna, men ändrade sig för några år sedan då hon ansåg att de inte längre tog hänsyn till individens frihet.

Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip


Ellinor Löfgren

Ellinor Löfgren avslöjar på sin Instastory att även hon är på Annie Lööfs och Centerpartiets sida. På hennes Instagram är hon väldigt engagerad kring valet och diskuterar frågor och funderingar med sina följare. Företagande och driva bolag är den fråga som ligger Ellinor närmast hjärtat.

Bildkälla: Instagram/ellinorlofgren


Nicole Falciani

För Nicole är det dags att rösta för första gången. På sin Instagram har hon tidigare berättat att hon kommer att rösta på något parti i alliansen, men hon vet inte riktigt vilket.

Bildkälla: Instagram/nicolefalciani


Alexandra "Kissie" Nilsson

Bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson fick frågan av en följare på sin story om hur hon tänker kring det kommande valet. Hon svarade då att hon är livrädd för att Sverigedemokraterna ska få makten.

Bildkälla: Instagram/alexandranilsson


Paulina "Paow" Danielsson

Enligt en artikel från Metro har bloggaren Paulina "Paow" Danielsson sagt att hon ska rösta på Sverigedemokraterna, då hon anser att deras politik passar henne bäst.

Bildkälla: Instagram/kattpaow


Alexandra Bring

En av Sveriges största bloggare Alexandra Bring har skrivit på Instagram att hennes favorit är Annie Lööf och Centerpartiet. Hon har även uttryckt åsikter kring Sverigedemokraterna och skrivit:  "För alla er som inte vill stötta det parti som skulle klassa min dotter som "icke-svensk" så hoppas jag att ni vågar pusha för partier ni VILL rösta på och marknadsföra andra partier istället.

Bildkälla: Instagram/Alexandra Bring


Kenza Zouiten

En av Sveriges största bloggare Kenza Zouiten, väljer att lägga sin röst åt det röda hållet, enligt en post på hennes Instagramstory. Bloggaren har röstat rött dem senaste åren och alltid varit öppen med det. Hon har även uppmanat sina följare att ta ansvar och rösta mot rasism.

Bildkälla: Instagram/kenzas

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har tidigare sagt sig vara Moderat, men har nu bestämt sig för att rösta på Centerpartiet. Bianca har idag bloggat om att hon ska fika i riksdagen med Annie Lööf. Hon skriver att hon är väldigt nervös då Annie är en stor förebild för henne.

Bildkälla: Instagram/biancaingrossoSandra Beijer

Författaren Sandra Beijer kommer att lägga sin röst på Miljöpartiet, enligt en artikel från Metro, vilket hon även gjorde i förra valet.


Bildkälla: Instagram/sandrabeijer

Läs mer här:

Modette guidar dig genom politiken med valkollen 2018

5 saker du måste veta om Annie Lööf