Därför lämnar Roman "Bachelorette" 2022

Tvådelad bild på Roman Rosenkrans i "Bachelorette" 2022
Nu berättar Roman varför han lämnar "Bachelorette" 2022. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022.
Dela på Pinterest
Roman Rosenkrans väljer att lämna "Bachelorette" 2022. Här är anledningen.

Roman Rosenkrans, 35, har gjort ett starkt intryck i "Bachelorette" 2022. Han har varit en uppskattad deltagare, både hos programmets tittare och årets huvudperson Olivia Birgersson, 27. Nu väljer han att självmant lämna Grekland och dejtingprogrammet. 

Läs mer: Olivias ord om Roman i "Bachelorette": "Såg inte hur han var i huset"

Roman Rosenkrans åker hem från "Bachelorette" 2022

Roman Rosenkrans seglade snabbt upp och blev en tittarfavorit i "Bachelorette" 2022. Han är den barnkära pappan från Stockholm som tidigt berättade för "Bachelorette"-Olivia att han kan ge henne kloka och fina barn. Men i veckans avsnitt kom det fram att han funderade på att lämna programmet för att åka hem till sin son. 

Läs mer: Efter tittarnas starka reaktioner – "Bachelorette"-Roman ger svar på tal 

– Jag har de senaste dagarna börjat sakna min son så otroligt mycket och att vara i hans sällskap och närvaro. Jag vet inte om jag klarar av att vara i det här huset mer, säger Roman Rosenkrans i måndagens avsnitt.

Därefter kom beskedet att Roman väljer att åka hem från inspelningen.

– Det har varit otroligt svårt att ta den här beslutet men jag känner det att jag vet att han saknar mig nu och jag vet att han tänker på mig nu. Jag vet bara att jag vill träffa honom. 

Killarnas ord om Roman

Efter att Roman lämnat "Bachelorette"-huset öppnar de andra deltagarna upp sig om sina relationer till Roman. 

– Alla har kommit honom så nära och han är en fantastisk person. Jag har träffat många karaktärer men den här killen är liksom "one of a kind". Jag kommer faktiskt saknar honom extremt mycket, säger Oscar Batres, 32. 

Även Peter Bbaale, 36, uttrycker dina känslor kring Romans hemgång:

– Jobbigaste farvälet för mig hittills Han har spridit otroligt mycket glädje och han har fått mig att skratta mer än vad jag har gjort på flera år.