"Bachelorette"-Lloyds avslöjande: Tinder-dejtade tjej dagen innan inspelningen

Lloyd Lawrence om dejtandet innan "Bachelorette" 2022. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022
Dela på Pinterest
Det var ingen tittare som missade Lloyd Lawrences entré i "Bachelorette" 2022. Nu berättar han om dejterna han gick på dagarna innan han klev in i programmet.

Det har varit en händelserik första vecka i "Bachelorette" och Olivia Birgersson, 27, har redan skickat hem fem killar. Årets deltagare har redan hunnit bråka, gråta och skratta tillsammans. Några killar som hunnit göra ett extra starkt intryck på tittarna är Roman Rosenkrans, 35 och Lloyd Lawrence, 30. 

Läs mer: Efter tittarnas starka reaktioner – "Bachelorette-Roman ger svar på tal

Lloyds intensiva dejtande dagarna innan "Bachelorette"

I "Killarna avslöjar allt" får tittarna ta del av bortklippt material från inspelningen av "Bachelorette". I klippen berättar den nya deltagaren Lloyd Lawrence att han har "matchat" men en tjej från produktionen på dejting-appen "Tinder". Han säger även att han hunnit dejta en tjej under sina första dagar på Kreta, innan han klev in i "Bachelorette". 

– Vi hade hur många dejter som helst. Vi hade dejt på morgonen, vi hade dejt på eftermiddagen, vi hade dejt på kvällen. Vi hade käk-dejt, vi hade strand-dejt, vi har badat och vi har gymmat, säger Lloyd.

När programmets producent frågar Lloyd om han har fortsatt kontakt med tjejen han dejtade innan inspelningen, svarar han att han är på Kreta för Olivias skull:

– Då ska jag inte träffa några andra tjejer.

I materielet får tittarna också se när Lloyd Lawrence ger komplimanger till en rad olika tjejer på inspelningen, som inte är "Bachelorette"-Olivia. 

– Det är många snygga tjejer som jobbar i produktionen, Maja, Olivia, Aina, Anna, säger han. 

Läs mer: Olivia om kroppskommentarerna i "Bachelorette": "Onödigt"