Olivia om kroppskommentarerna i "Bachelorette": "Onödigt"

Lloyd Lawrence och Olivia Birgersson i Bachelorette 2022.
"Bachelorette"-Olivia reagerar när nya deltagaren kommenterar hennes kropp. - Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022
Dela på Pinterest
Den nya "Bachelorette"-deltagaren gjorde minst sagt ett avtryck när han klev in i programmet och inledde med att kommentera Olivia Birgerssons utseende.

En ny deltagare har gjort entré i "Bachelorette" 2022, 30-åriga Lloyd Lawrence. För killarnas del betyder det att ytterligare en konkurrens har klivit in i "bachelorette"-huset och för Olivia Birgersson, 27, betyder det en till kille att dejta. 

Läs mer: "Bachelorette" 2022: Så heter killarna på Instagram

Lloyd Lawrence anländer mitt under en gruppdejt och tar med Olivia på en helikoptertur, för att sedan dejta henne ensam. Under dejten inleder Lloyd med att säga att Olivia ser finare ut i verkligheten, än vad hon gjorde på sin presentationsvideo. 

– Var jag så ful? frågar Olivia. 

– Du borde prata med kameramannen. Vad gjorde han? Du var typ 20 kilo extra, säger Lloyd med en skämtsam ton.

Olivia om kroppskommentarerna i "Bachelorette"

Vidare i programmet ställer Olivia Birgersson sig kritisk till Lloyds kommentarer om hennes utseende.

– Onödig kommentar. Jag personligen tycker inte att man slänger sig ur såna grejer, du hade kunnat säga 'gud vad fin du var i verkligheten', punkt, säger hon i en synk.

Läs mer: "Bachelorette"-Olivias ord om säsongen: "Helt sjuk"

Lloyd Lawrence förklarar sig

Lloyd berättar att han bara är sig själv och att han vanligtvis brukar kommentera både fula och snygga saker, eftersom världen inte är perfekt. 

– Man måste skratta när man kan, säger han. 

Tittarna reagerar

Det är inte bara Olivia som ifrågasätter Lloyds beteende. Även tittarna har reagerar på hur han utrycker sig i programmet:

"Förstår inte en varför ni tog med den här killen. Sånt slöseri med tid för Olivia att tvingas träffa honom", kommenterar en person.

"Har man inget snällt att säga kan man vara tyst", skriver en annan.

Så löd några av tittarnas kommentarer under en bild, från det officiella kontot för "Bachelor"- och "Bachelorette Sverige", på Instagram.