"Bachelorette"-Olivias ord om säsongen: "Helt sjuk"

Tvådeladbild på Olivia Birgersson i Bachelorette Sverige.
Olivia Birgersson söker kärleken i årets "Bachelorette Sverige" - Foto: Daniel Stigefelt/TV4 och skärmavbild Bachelorette 2022/TV4
Dela på Pinterest
"Bachelor" 2022 har nått sitt slut och det är dags för "Bachelorette". I årets upplaga av "Bachelorette Sverige" få tittarna följa Olivia Birgersson i jakten på den stora kärleken.

Efter den senaste succésäsongen av "Bachelor" 2022 är det dags för 26-åriga Olivia Birgersson att kliva in i rampljuset som årets "Bachelorette". Under några veckor får tittarna följa hennes kärleksresa på Kreta, Grekland, för att förhoppningsvis komma hem med mannen i sitt liv. 

Läs mer: Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag

Vem är hon och vad är hennes tankar om det kommande säsongen? Modette har tagit tempen på årets huvudperson i "Bachelorette".

Vem är Olivia Birgersson? 

Olivia Birgersson är uppvuxen i Stockholm och beskriver sig själv som en social och familjekär tjej som älskar liv, rörelse, dans och musik. En fun fact om henne är att hon har en förkärlek för fotboll och spelade fotboll i över tolv år. Innan "Bachelorette" arbetade hon mycket på sig själv, hon känner att hon är på en trygg plats i livet och är därför redo för den stora kärleken.

– Jag vet vad jag vill och kan lita på mig magkänsla, vilket hjälpte mig jättemycket på Kreta, säger Olivia Birgersson i en intervju med Modette.

Läs mer: "Bachelorette" 2022: Så heter killarna på Instagram

Olivias ord om den nya "Bachelorette"-säsongen

Efter en minst sagt händelserik "Bachelor"-säsong, är tittarna förväntansfulla på "Bachelorette"-säsongen. Något som enligt Olivia Birgersson kommer bli en riktigt bra säsong. 

– Det är en helt sjuk säsong. Mycket känslor, skratt och det kommer bara att öka. Glädje, känslor och oförutsägbar, det är mina tre ord för att beskriva säsongen, säger hon till Modette.

Vi på Modette ser framemot "Bachelorette" 2022 och att se Olivias kärleksresa i tv-rutan. 

Läs mer: Olivia Birgerssons avslöjande om "Bachelorette" – sökte inte själv