Benjamin Ingrossos intima fråga om flörten till Bianca väcker förvirring: "Han heter..."

Benjamin Ingrossos intima fråga om flörten till Bianca väcker förvirring: "Han heter..."
Benjamin Ingrosso gästar Bianca Ingrosso i "Bianca". - Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery
Dela på Pinterest
Det näst sista avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" gästas av bland andra Benjamin Ingrosso. Samtalet bjuder på intima avslöjanden och en hel del förvirring.

När Benjamin Ingrosso gästar sin systers talkshow "Bianca" pratar de om allt från sin barndom till lite mer intima delar av vuxenlivet. Men när syskonparet går in på det senare nämnda samtalsämnet uppstår en hel del förvirring i studion. 

I slutet av avsnittet leder nämligen Bianca Ingrosso in dem på en lek där de får varandra att avslöja både det ena och det andra om sig själva – och om de väljer att inte svara på någon av de privata frågorna som ställs tvingas de ta en tugga av något livsmedel de avskyr. Det man kan konstatera efter leken är att Bianca är villig att svara på många fler frågor än sin bror. 

Förvirring efter Benjamins intima fråga till Bianca

När Bianca frågar Benjamin hur gammal den äldsta kvinnan han legat med är väljer han att hellre ta en tugga av den svenska fredagsklassikern tacos – som ju för många är väldigt gott – istället för att svara på frågan. Han tar motvilligt en tugga av sin tacos för att därefter fråga sin syster vem hon hade sexuellt umgänge med senast. När Bianca får frågan vänder hon sig mot Benjamin och ser minst sagt chockad ut, men istället för att äta ett för henne inte så gott ostron svarar hon:

– Han heter Axel.

Benjamin flikar in och påpekar att Bianca inte talar sanning och menar att personen inte alls heter Axel. Men Bianca håller kvar vid sitt påstående, ända tills hon avbryter sig själv:

– Eller nej!, utbrister Bianca Ingrosso, tar sig för huvudet och fortsätter:

– Men jag vet inte vad han heter. 

Istället för att försöka klura ut vad personen i fråga har för namn går syskonparet vidare med frågeleken och lägger eventuellt frågan bakom sig.