Nyårsnaglar inspiration – Låt naglarna glittra på nyårsafton

Nyårsnaglar inspiration - Foto: Pexels.com
Dela på Pinterest
Vill du fixa naglarna innan nyårsafton? Bli inspirerad med våra bilder på nyårsnaglar.

December är härligt på många vis och inte minst avslutningen på månaden! Nedräkningen till nyårsafton har börjat och vi kan inte få nog av glitterinspiration. Är det någon kväll man kan maximera allt från hår, kläder skor och naglar är det verkligen nyårsafton. Här har vi samlat massor av inspiration för festnaglar. Vad sägs om glittriga naglar på nyår? 

Inspiration för dig som vill ha glittriga naglar på nyår 

Även om du går och sätter tippar på naglarna eller om du målar dina egna naglar kan det vara skoj att göra något utöver det vanliga till nyårsfesten. Du kan köpa ett glitterlack som du lägger över en annan färg och därefter använda tandpetare för mönster. Om du går till en nagelteknolog kommer den säkerligen kunna fixa precis som du vill i vilken färg som helst. För att det ska bli lättare för dig att visa en bild kommer här 10 inspirationsbilder på nyårsnaglar. 

Läckra naglar med rosa färg och glitter  

Testa att köpa en pastell färg och en liknande heltäckande glitterfärg för att få till det här mönstret. Enklast är att gå till ett proffs som får göra jobbet. 

Starka färger på naglarna 

Dessa naglar är inte helt enkla att göra själv men ta med en bild till din teknolog och se vad hen kan hitta på! 


Guld och glitter på naglarna

Det är inte fel att måla en del av naglarna medan andra får lite glitter och resten heltäckande. Supersnyggt och absolut möjligt att fixa själv med ett bra glitternagellack. 


--> Läs mer: Glitterspray i håret

Naglar med varannan glitter 

Kör varannan nagel stark färg och varannan nagel fullt med glitter. Det här kan du göra själv om du köper två  olika nagellack, ett med och ett utan glitter. Varannan glitter och varannan stark färg ger en cool effekt! 

Svaga neonfärger som skimrar 

Vi älskar hur dessa naglar glänser! Dessa naglarna skulle passa perfekt till en svart klänning! 

Ös på med glitter på alla naglar

Enkelt att göra själv, snyggt till alla kläder och det enda du behöver är ett glitternagellack. Kolla efter nagellack med stora glitterflingor. 


--> Läs mer: Snygga Frisyrer

Svarta naglar med glitterdetaljer 

Svarta naglar kan vara väldigt smickrande, speciellt till en svart klänning. Man kan piffa upp naglarna med små detaljer. Det finns små nagelmönster man kan köpa och enkelt sätta på som klistermärken. 


Stick ut med coola mönster

Be din nagelteknolog göra vågor med glitter över dina färgglada naglar för en häftig look. 

Glitter på kanten av nageln 

Att sätta färg eller glitter längst ut på nageltippen ger en elegant känsla och en stor effekt även om man inte har färg på resten av nageln. 


Strössla med silverglitter på naglarna till nyår

 Glitter som singlar ner på naglarna kan aldrig bli fel. Silverglitter passar också till alla kläder.