Han fick sista rosen i "Bachelorette" 2022

Adam Edgren och Oscar Batres från "Bachelorette" 2022.
Adam Edgren och Oscar Batres från "Bachelorette" 2022. - Foto: Foto: Skärmavbild/TV4 "Bachelorette" 2022.
Dela på Pinterest
Efter flera veckor av dejtande är kärleksäventyret över. Olivia Birgersson har delat ut sin sista ros i "Bachelorette" – han blev den lyckliga vinnaren.

"Bachelorette" 2022 har nått sitt slut och det stod till sist mellan Oscar Batres och Adam Edgren. Innan Olivia Birgersson delade ut sin sista ros för säsongen, återstod två singeldejter med killarna. För Adam blev det "bungyjump" och för Oscar blev det snorkling. Båda dejterna var enligt Olivias utsagor – magiska.

– Drömdejterna var helt fantastiska, alltså wow. Det var så magiskt, det var det verkligen, säger Olivia i en intervju med Modette

Läs mer: Känner du igen Oscar Batres i "Bachelorette" 2022? Här är anledningen

Adam Edgren fick sista rosen i "Bachelorette" 2022

Men vem var det egentligen som fångade Olivias hjärta till slut? Det blev Adam Edgren från Stockholm som fick den sista rosen i årets säsong av "Bachelorette".

– Adam har väckt den här förälskelsen som jag inte har känt på flera år, han känns helt rätt och jag ser så mycket framemot att se vad mer vi kan bygga, säger Olivia Birgersson i programmet. 

Det var en lättad Adam som tog emot den absolut sista rosen från Olivia. 

– Man känner verkligen att allt mellan oss är helt äkta och att allt verkligen betyder så mycket för oss båda. Det känns bara som att man har hittat hem, säger han. 

Läs mer: Olivia Birgersson om panikångestattacken i Bachelorette: "Mådde inte bra"

Adam Edgren fick Olivias Birgerssons sista ros i "Bachelorette". Foto: Skärmavbild/TV4 Bachelorette 2022.