Frågan alla "Farmen"-tittare undrar över: "Vem är Gabriel Meyer?"

Tvådelad bild på "Farmen"-deltagarna 2023 och programledaren Anna Brolin.
Nu svarar TV4 på vem Gabriel Meyer är. - Foto: Jakob Dahlström/TV4.
Dela på Pinterest
"Farmen" är tillbaka med en ny säsong med 15 nya deltagare. Men det är en fråga tycks ha fastnat hos tittarna – vem är Gabriel Meyer?

I realityprogrammet "Farmen" flyttar ett antal deltagare in på gården Norra Brandstorp i Småland. Under ett antal veckor lever det som på 1800-talet och tävlar om att få stanna kvar på gården och därmed även i programmet. 

Anna Brolin är för tredje året i rad programledare för "Farmen".

– Det är som alltid väldigt roligt att vara tillbaka med ännu en säsong av Farmen. Årets säsong är en rolig mix av deltagare och den bjuder på intriger, starka känslor och många skratt, sa Anna Brolin i ett pressmeddelande inför premiären av programmet. 

Läs mer: "Farmen" 2023 – så heter alla deltagarna på Instagram

Vem är Gabriel Meyer?

Trots 15 nya spännande deltagare är det en en person som fångat tittarnas uppmärksamhet, nämligen Gabriel Meyer. I slutet säsongens första avsnitt visas ett klipp på en äldre man som cyklar samtidigt som texten "Till minne av Gabriel Meyer" står utskriven. Något som tittarna ställer sig frågandes till. 

"Skulle vilja ha ett inlägg här om vem Gabriel Meyer var."

"Vem är Gabriel Meyer?"

Och visst var det vissa tittare som hade koll på den cyklandes mannen. Gabriel Meyer var nämligen ägaren av Norra Brandstorp, något som "Farmens" presskontakt Emma Broberg bekräftar i ett mail till Familjeliv.

"Gabriel Meyer är ägaren till gården som Farmen spelats in på i snart 10 år, och gick hastigt bort i somras.", skriver Emma Broberg.

Foto: TV4/Farmen.