Nya beskedet om lägenheten – då flyttar Bianca Ingrosso

Nu berättar Bianca Ingrosso om när hon hoppas kunna flytta in i nya lägenheten. - Foto: STELLA Pictures och Instagram.
Dela på Pinterest
Renoveringen av Biancas nya lyxiga lägenhet har börjat om på nytt. Nu avslöjar hon när flyttlasset till nya bostaden är planerad.

Det går bra för Bianca Ingrosso. För snart ett och ett halvt år sedan avslöjade influencern att hon köpt sin drömlägenhet – en stor och flådig bostad beläget på Östermalm i Stockholm. Den nya lägenheten gick inte av för hackor, prislappen på den nya bostaden var på över 40 miljoner, något som hon avslöjade i en video på Youtube. 

Bianca vill ge bort sin gamla lägenhet

Men innan Bianca flyttlasset till den nya lägenheten går, ska den renoveras. Till en början var det tänkt att inflytten skulle ske innan 2023, men i en frågestund på Instagram berättade hon att renoveringen dragit ut på tiden eftersom hon bytte team. 

"Jag bytte team efter cirka tio månader och började om på nytt med allt. Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid", skriver Bianca i en händelse på Instagram. 

När hon väl flyttat in i den nya lyxiga bostaden, står hon med även kvar med sin gamla lägenhet i ägo. Det har hon planerat att ge till sin lillebror Theo Wahlgren.

"Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bor där sen. Min dröm är att kunna ge en till Theo när han fyller 18.

Läs mer: Därför vill Bianca Ingrosso ge bort sin gamla lägenhet: "Släppa taget"

Då flyttar Bianca Ingrosso in i nya lägenheten

Efter att Ingrosso berättat att hon planerar att ge bort sin nuvarande bostad till sin bror, var det många som kontaktade henne med intresse för att hyra lägenheten. På sociala medier passade hon på att gemensamt svara de intresserade hyresgästerna och samtidigt avslöja när flytten till den nya lyan är planerad.

"Jag ska alltså inte flytta ut förrän om typ 1 år och kommer då inte hyra ut den troligtvis", skrev hon i en händelse på Instagram. 

Förhoppningsvis kommer Bianca att kunna flytta in till 2024 om renoveringen går som den ska.

Foto: Instagram.