Avgörande beslutet för "Farmen"-profilen: "Kände en natt att..."

Tvådelad bild på deltagare från "Farmen" 2023 och Cia Stenmark.
Cia Stenmark berättar om det avgörande beslutet som ledde till hennes medverkan i "Farmen" 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Cia Stenmark kliver in i "Farmen" 2023. För Modette berättar hon vad det egentligen var som gjorde att hon sökte till programmet.

"Farmen" 2023 har kickat igång och en deltagare har redan lämnat programmet. Det var Madeleine "Madde" Olovsson som valde att åka hem från gården av personliga skäl, men trots den korta tiden i programmet var det ett känslofyllt avsked. 

– Det är en jobbig stund att berätta för sina nya vänner att man ska lämna, sa Madde i programmet. 

In kom istället de två nya deltagarna Päivi Köpman och Cia Stenmark, som båda startade i sidoprogrammet "Torpet". 

– Det jag ser framemot mest med "Farmen" det är framförallt folket och se vilka de är, säger Cia.

Läs mer: "Farmen" 2023 – så heter alla deltagarna på Instagram

Viktors blöta välkomnande

Någon som var snabb med att välkomna de nya deltagarna var Viktor Bergström, som hjälpte de nya "farmarna" att komma i ordning på gården. 

– Jag såg två nya deltagare kliva fram, en av de var rätt ung, det brann till då hur vi löser det här. När de närmade sig lite på stigen där, så tänkte jag att jag lägger på lite vatten på kroppen så kanske hon nappar direkt, säger Viktor i programmet. 

Läs mer: "Farmen"-Viktor om känslorna för Julia: "För mig är det ett spel"

Cias avgörande beslut

Men att Cia Stenmark kommer in i "Farmen" var ingen självklarhet. När Modette pratar med Cia, avslöjar hon beslutet som låg bakom hennes ansökan till underhållningsprogrammet.

– Kände en natt att jag behöver testa något nytt och våga utmana mig själv. Det är ju en erfarenhet att leva på det där sättet. Det känns otroligt spännande att se det på tv nu, säger hon till Modette. 

Vilka reaktioner har du möts utav?

– Det har bara varit positiva, de blev inte förvånade att jag skulle få för mig att göra en sådan sak. De stöttar mig, säger Cia.