Folkkäre profilens fräcka kommentar till Edvin Törnblom – mitt under känslosamma samtalet

Folkkäre profilens fräcka kommentar till Edvin Törnblom – mitt under känslosamma samtalet
Tareq Taylor och Edvin Törnblom är två av gästerna i det andra avsnittet av "Renées brygga". - Foto: Janerik Henriksson/TT, Skärmdump/TV4/Renées brygga
Dela på Pinterest
Edvin Törnblom är idag mycket framgångsrik i det svenska medielandskapet. Men livet har inte alltid sett ut så för Edvin. Nu berättar han om mobbningen han utsattes för under en större del av sin skolgång. – Att gå upp på morgonen var som att gå in i helvetet varje dag, berättar han i "Renées brygga", där även Tareq Taylor medverkar.

Edvin Törnblom, 26, är idag en framgångsrik poddare och medieprofil. Med sina 157 000 följare på Instagram och flera hundra tusen lyssnare i veckan i och med sin och Johanna Nordströms podcast "Ursäkta" tar han en stor del av Sveriges befolkning med storm. Edvin Törnbloms popularitet är till synes enorm, men det har inte alltid sett ut så för 26-åringen. 

Edvin Törnblom berättar om mobbningen

När Edvin Törnblom gästar Renée Nyberg i TV4:s "Renées brygga" berättar han om den tid då han blev illa behandlad av de runt omkring honom. 

– De slog mig, mobbade mig, frös ut mig. Gjorde allt man kan göra för att vara elak och trycka ner och förstöra någon så mycket det bara gick, berättar Törnblom i avsnittet. 

Tareq Taylors oväntade kommentar till Edvin Törnblom

Mitt under ytterligare ett känslosamt samtal i programmet då Törnblom åter igen berättar om den tuffa tiden, hur han "axlat upp" sedan dess och om sina framtida mål, bryter Tareq Taylor in, även han gäst i avsnittet, och lägger till en oväntad kommentar.

– Jag känner ändå att jag har axlat upp lite. Och det är min dröm också, att bli folkkär, säger Edvin samtidigt som han vänder sig till och syftar på att Tareq är folkkär. 

Renée Nyberg tillägger att att Edvin ju redan är "otroligt älskad", varpå den folkkäre kocken Tareq Taylor inflikar:

– Och så ensam. 

Kommentaren från Taylor får de andra runt bordet att skratta till och visa sitt medlidande genom att krama och utbrista ett "åh".

Läs mer: Flickvännens hyllning till Tareq Taylor: "Känslofylld höst"

Då kom vändningen för succépoddaren

Men skolgången var till synes mycket tuff för Edvin, som förklarar att han under den tiden kände att han inte ville leva längre.

– Jag ville bara dö, varenda dag. Att gå upp på morgonen var som att gå in i helvetet varje dag. 

Edvin Törnblom berättar att han utsattes för mobbning till följd av sin sexuella läggning, vilket fick honom att försöka ändra på sig själv och leva som straight. Detta försök gjordes utan framgång för Edvin och till slut, när han började gymnasiet och började omge sig med andra människor, kom vändningen för honom. 

– Då förstod jag att jag också var normal, berättar Edvin Törnblom i programmet och tillägger att han idag känner sig mer bekväm och säker i sig själv. Dessutom har han blivit "svinrik" på köpet, något Renée Nyberg poängterar i avsnittet. 

Hur mycket tjänar Edvin Törnblom? 

Så hur stor Edvin Törnbloms lön? Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade hade Edvin Törnblom en fastställd förvärvsinkomst på 696 400 kronor under 2021. Det resulterar i en lön på omkring 58 000 kronor. Dessutom hade han ett överskott av kapital på 121 478 kronor.

Men det tar inte slut där. Edvin Törnblom AB hade under 2022 en omsättning på 6 136 000 kronor. Tillgångarna landade på 6 307 000 kronor. Det går helt enkelt riktigt bra för Edvin Törnblom!

Är du nyfiken på hur mycket Edvin Törnbloms poddkollega Johanna Nordström tjänar? Läs mer om det här.