Viktor erkänner fusket i Farmen: "Kan stämma"

Viktor Bergström "Farmen" 2023.
Viktor Bergström erkänner fusket efter comebacken i "Farmen" 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Viktor Bergström är tillbaka i "Farmen" 2023. Nu berättar han om avgörande detaljen som kan hjälpa honom att vinna programmet.

Viktor Bergström gör comeback i "Farmen" efter några veckor i sidoprogrammet "Torpet". Där plockade han med sig en del värdefulla amuletter som kan komma att bli avgörande senare i tävlingen. 

Viktor berättar om fusket

En amulett tjänade Viktor in genom ett uppdrag där han och deltagarekollegan Jan-Christer "JC" skulle virka en äggpåse och samla ihop åtta ägg. Uppdraget slutfördes med bravur och tillbaka in i "Farmen" hade Viktor och "JC" med sig en gul-rosa påse med ägg. 

Den tidigare nämnda påsen. Foto: TV4.

När storbonden Nebil Davidsson tar emot påsen med ägg, är han fundersam kring om uppdraget verkligen har genomförts av deltagarna.

– Det var en jättefin påse som Viktor och JC kom med, med sina ägg. Dock lite skeptisk till att det faktiskt är JC och Viktor som har knåpat den där, säger han i programmet.

Senare när Viktor är ensam erkänner han att virkningen kanske inte enbart, eller inte alls, har gjorts utav honom.

– Officiellt är det jag och JC som har pillrat och virkat, men det kan mycket väl stämma att det är ett par vättar där som har hjälpt mig att konstruera den här påsen, säger Viktor. 

Tittarna skådade lögnen

"Farmen"-tittarna var tidiga med att ifrågasätta händelsen, redan innan Viktor erkänt. På Instagram delade de med sig av sina åsikter. 

"Man får se Viktor sitta och fingervirka och helt plötsligt har han en fint virkad påse till sina ägg... Bland det sämsta jag skådat", skriver en person.

Kommentaren får medhåll från andra tveksamma "Farmen"-tittare.

"Tyckte att det kändes som att det var lite fusk".

"Jag fattar inte någonting av detta längre. Men äggpåsen... Där går gränsen".

Viktor virkade äggpåsen med fingrarna enligt bilder. Foto: TV4.