"Love island"-deltagaren i allvarlig olycka: "Blod överallt"

Emil Renmarker i "Love island Sverige".
"Love island"-deltagaren Emil Renmarker träffades av en raket i ansiktet. Nu berättar han om olyckan. - Foto: Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4.
Dela på Pinterest
Emil Renmarker har klivit in i "Love island"-villan för att hitta den stora kärleken. Men vägen dit har varit krokig. På nyårsafton träffades han av en raket i ansiktet och tvingades först ställa in sin medverkan i programmet.

Deltagare kommer och går i dejtingprogrammet "Love island Sverige". Nu har en ny singel checkat in i lyxvillan, en deltagare som egentligen skulle ha varit med från dag ett. Det är 21-åriga Emil Renmarker som efter många om och men äntligen får börja sin dejtingresa i programmet. 

Träffades av en raket

Men resan till "Love island" har inte varit helt enkel för Emil. Den sista december 2022 firade han in det nya året tillsammans med sina vänner. Under kvällen träffades han av nyårsfyrverkerier i ansiktet. 

– Jag fick en smäll i huvudet som gör att jag åker i backen och så fattar jag inte riktigt som har hänt men jag börjar springa därifrån för att jag fattar att något är fel, säger Emil Renmarker en pressintervju och fortsätter: 

– Jag känner i ansiktet att det är blod överallt och tänderna sitter på fel ställe. Jag insåg sen att hade blivit träffad av en raket i ansiktet. Det var någon som hade skjutit och inte sett mig och jag hade oturen att stå i vägen.

Olyckan resulterade i att han till en början behövde ställa in sin medverkan i programmet, men tack vare den snabba läkningsprocessen

– Idag mår jag toppen, läkeprocessen har varit sjukt mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig. Sen var jag väldigt rädd att jag skulle ha permanenta skador men jag har haft tur i oturen och kommit lindrigt undan, säger Emil. 

Nya killar i "Love island"

Emil är inte den enda nya killen som checkat in i den lyxiga "Love island"-villan. Förra veckan entrade fyra nya killar programmet, Jonas Eriksson, Kevin Hardevik, Roland Morina och Tom Pettesson. Två av deltagarna kanske kändes bekanta av tittarna och det är för att det varit med i tv tidigare. Kevin Hardevik har setts i "Ex on the beach" och Tom Pettersson har setts i "Kärleken flyttar in". 

Läs mer: Därför känner du igen de nya killarna i "Love island Sverige"