Därför känner du igen de nya killarna i "Love island Sverige"

Fyra nya deltagare i "Love Island Sverige" 2023.
Fyra nya killar har tagit plats i "Love island"-villan. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Tejejerna i "Love Island Sverige" har fått sällskap av fyra nya killar. Och inte bara en, utan två av dem har varit med i tv tidigare. Här är programmen du kan ha sett dem i.

I veckan var det dags för det återkommande "Love island"-momentet "Casa amor" och "Casa alone". In i den lyxiga "Love island"-villan flyttade fyra nya kvinnliga deltagare in för att dejta de manliga deltagarna. Lisa, Caroline, Clara och Sara. 

Kanske kändes både Lisa Siden och Caroline Kronqvist bekanta. De är nämligen deltagare som tidigare varit med i två andra tv-program.

Läs mer: Känner du igen de nya tjejerna i "Love island"? Här är anledningen

Men efter några få dagar fick de nya tjejerna flytta ut och fyra nya manliga deltagare fick flytta in och bland dem fanns en del välbekanta ansikten. 

Här är det nya killarna i "Love Island Sverige"

Tom Pettersson, 27 år, från Nyköping, Roland Morina, 25 år, från Oskarshamn,  Jonas Eriksson, 27 år, från Mölndal och till sist Kevin Hardevik, 26 år, från Örebro.

Därför känner du igen Kevin Hardevik

"Love island Sverige" är inte det första programmet som 26-åringen Kevin Hardevik är med i. 2019 var han en av deltagarna i realityserien"Ex on the beach".

Läs mer: Känner Ikenna Abika i "Love island"? Här är anledningen

Därför känner du igen Tom Pettersson 

Även "Casa amor"-deltagaren Tom Pettersson har synts i tv förut. Han sökte nämligen kärleken i "Bonde söker fru – Kärlek åt alla" 2021 och i "Kärleken flyttar in" 2020.

Läs mer: Därför känner du igen Nicci Hernestig i "Love island Sverige"

Vad är "Casa amor" och "Casa alone"?

"Casa amor", på svenska kallat "kärlekshuset", är ett moment i "Love island" för att testa paren. Det går ut på att programmets deltagare delas upp, tjejerna för sig och killarna för sig. Någon av grupperna stannar i det som blir "Casa amor", medan den andra gruppen flyttar in på "Casa alone". Till "Casa amor" kommer både nya manliga deltagare och ny kvinnliga deltagare och momentet är tänkt som en möjlighet för singlarna att dels hitta en partner och för att testa kärleksparen. 

Alla deltagarna i "Casa amor"

  • Caroline Kronqvist, 29
  • Clara Mossfeldt, 20
  • Lisa Siden, 22
  • Sara Alm, 29
  • Jonas Eriksson, 27 
  • Kevin Hardevik, 26
  • Roland Morina, 25
  • Tom Pettersson, 27