Fansen reagerar på Zara Larssons utseende efter videon: "Trodde det var.."

Zara Larsson
Zara Larssons fans tycker att hon ser ut som Madonna. - Foto: STELLA Pictures/ddp/B4859 / Avalon, Stella Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Zara Larssons fans reagerar på artistens utseende, och menar att hon ser ut som en helt annan person. Närmare bestämt Madonna.

Zara Larsson har många fans över hela världen och en stor följarskara på sociala medier, inte minst på Tiktok där hon frekvent uppdaterar sina 1,2 miljon följare. Efter varje publicering strömmar det in kommentarer från följare som delar med sig av sina åsikter kring det som visas. Ibland behöver det inte vara något storslaget som visas i videon, utan något så simpelt som en liten "selfie-session" kan engagera stort.

"Trodde det var Madonna"

En av Zara Larssons senaste uppdateringar är ett solklart exempel på det. Under videon syns nämligen ett stort gäng kommentarer från fans som menar att Zara Larsson inte ser ut som sig själv, utan som en artist som är omkring 40 år äldre.

"Jag trodde det var Madonna" – i den stilen lyder flera av kommentarerna under Zara Larsson Tiktok-video.

Några av kommentarerna under Zara Larssons Tiktok-video

Madonnas "nya" utseende

Madonna har precis som sin artistkollega Zara Larsson ett utseende som många har en åsikt om. Efter att 64-åringen nyligen tog plats på scen på årets Grammy Awards strömmade det in kommentarer om hennes utseende. Många menade ett Madonna numera är oigenkännlig till följd av ingrepp. Madonna själv menar att åsikterna grundar sig i ålderism och kvinnohat. 


Lästips: Det här vet vi om Madonnas 41 år yngre pojkvän Andrew Darnell