Kritikstorm mot Zara Larsson efter uttalandet: "Hoppades på mer från dig"

Kritikstorm mot Zara Larsson efter uttalandet: "Hoppades på mer från dig"
Kritikstorm mot Zara Larsson efter uttalandet om hur man bör bete sig på bio... - Foto: Henrik Montgomery/TT, STELLA Pictures/ddp
Dela på Pinterest
Zara Larsson väcker allt som oftast positiva känslor hos sina fans genom sin musik och sina framträdanden. Men majoriteten av de känslor som väckts efter en av artistens senaste Tiktok-videos är långt ifrån positiva... Läs mer här!

Är det okej att prata högt under en bioföreställning? Det är i alla fall något som Zara Larsson tycker är fullt rimligt att göra. Nu väcker – återigen – Zara Larsson starka känslor på sociala medier.

Nyligen blev artistens fans upprörda över att hon inte släppte sin nya låt tidigare än planerat. Hon har även rört upp känslor efter sin klädmiss på P3 Guld.

Läs mer: Zara Larssons chockbesked – avslöjar nya karriärvalet

Är i sin "kontroversiella period"

Nu har det skett igen – Zara Larsson väcker återigen känslor runt om i världen. Det handlar om en video på Tiktok där Larsson uttrycker sina åsikter kring biotittande. Till videon skriver hon att hon är i sin "kontroversiella period" – och av kommentarerna att döma verkar det stämma ganska bra.

I videon säger världsartisten att hon tycker det är mer än okej att inte bara uttrycka känslor som skratt och gråt under filmens gång, utan också att man ska få prata och diskutera högt med sina vänner i biosalongen.


Fansen rasar efter Zara Larssons uttalande om bio

Trots att hennes fans säkerligen håller med stjärnan om mycket, så var hennes åsikter om hur man uppför sig i en biosalong något som väckte starka – och en del negativa – känslor hos dem.

I kommentarsfältet under Tiktok-videon har det sedan den publicerades strömmat in åsikter och en hel del kritik mot Zara Larsson. Det många verkar vara överens om är helt enkelt att på en bio, där ska man vara tyst och visa respekt gentemot andra som betalat pengar för att få sig en bioupplevelse.

"Vi hoppades på mer från dig Zara"

"Absolut inte! Stanna hemma och prata. Inte i biosalongen. Visa respekt!"

"Älskar dig Zara, med hela min existens, men om du inte slutar prata när du är på bio..."

"Jag tycker inte bioupplevelsen ska vara ett vardagsrum, en bioupplevelse ska ju vara något man kan försvinna in i en stund"

"Om du vill prata under filmen, gå inte på bio!"

"Det där är bara liksom... din åsikt" 

"Zara neeeeej. Skratta, skrik, gråt. Men spara analyserna till efter filmen"

"Hela poängen med att gå på bio är för att kolla på bio på en stor skärm med bra ljud. Det är inte till för att prata med sina vänner"

"Jag älskar dig, men det är inte så det fungerar"

"Tjejen, att prata tyst med dina vänner är okej. Att skratta är okej, men att prata högt är inte okej"

"Va?? Om du vill prata, gå inte på bio! Om du vill prata, hyr en teater. Respektera andra människors njutning!"

Det finns såklart också de som håller med Zara Larsson, men majoriteten håller under inga omständigheter med artisten i denna stora biofråga.