Benjamin Ingrosso upprörd efter avslöjande orden: "Nakenbilder..."

Benjamin Ingrosso upprörd efter avslöjande orden: "Nakenbilder..."
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren kommer in på ämnet nakenbilder, vilket rör upp mycket känslor i Benjamin. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, STELLA Pictures/Göran Granlund
Dela på Pinterest
Benjamin är allt som oftast ytterst sparsam med var som sker i privatlivet. Däremot berättar han en hel del intima detaljer i sin mammas realityprogram "Wahlgrens värld".

Det faktum att familjen Wahlgren-Ingrosso har en nära relation har tidigare uppmärksammats på olika håll. Det har handlat om allt från syskonrelationen mellan Benjamin och Bianca Ingrosso, till Benjamins relation till sin mamma Pernilla Wahlgren – en relation som enligt dem själva kan spåra ur och gå lite för långt ibland. 

– Det var det sjukaste jag hört. Att vi ens har det här snacket, sa en generad Benjamin Ingrosso efter att han nyligen samtalat med sin mamma om samlag och orgasmer

Läs mer: Vännens sexavslöjande om Bianca Ingrosso: "På alla fyra..."

Pernilla Wahlgrens intima samtal med Benjamin Ingrosso

Att familjemedlemmarna kan dela ytterst privata saker med varandra och offentligt är alltså inte ovanligt, något som visar sig i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" där Pernilla och hennes son sömlöst kommer in på ämnet nakenbilder.

Det är under en vistelse i London som Benjamin, under en middag, vill låna sin mammas telefon för att ta kort på maten de snart ska hugga in i. I samma sekund som Benjamin tar sig an sin mammas telefon yttrar hon något, av Benjamins reaktion att döma, mycket oväntat. 

– Nu ser du alla mina nakenbilder, säger Pernilla Wahlgren skämtsamt, varpå Benjamin ifrågasätter varför hon skulle ha nakenbilder på sin telefon.

– Du är 55 år mamma, vad fan ska du ha nakenbilder för?, säger en märkbart upprörd Benjamin och tillägger:

– Säg inte att du och Bauer (red anm. Pernillas fästman, Christian Bauer) skickar sånt där till varandra.

På den frågan svarar Pernilla nej, och ifrågasätter därefter sin son då hon menar att det är orimligt att han själv aldrig ska ha utbytt nakenbilder med någon. Men den frågan hinner Benjamin Ingrosso aldrig svara på, utan avslutar istället samtalet. 

– Nu vill jag inte prata mer om det här, säger han i avsnittet. 

Avsnittet sänds på Kanal 5 torsdag 9 mars klockan 20:00 samt går att streama på discovery+.