Kritik mot Zara Larsson efter orden: "Narcissistisk"

Kritik mot Zara Larsson efter orden: "Narcissistisk"
Zara Larsson väcker starka känslor efter sina ärliga ord i en podcast-intervju. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Stella Pictures/ddp
Dela på Pinterest
En intervju med Zara Larsson väcker starka reaktioner, och vissa menar att hon har allt för stort fokus på sitt kändisskap. Läs mer här!

Den svenska världsartisten Zara Larsson gästade nyligen podcasten "The diary of a CEO" som drivs av brittiska Steven Bartlett. Zara Larsson fick under intervjun, på ett ofiltrerat sätt berätta om sin framgång – något som inte bara tagits emot med öppna armar från de som tagit del av avsnittet. 

Vill bli mer känd än Elvis och Beyonce

I avsnittet kommer Zara Larsson bland annat in på att hon vill bli mer känd än Elvis Presley och Beyonce, men ifrågasätter även om det verkligen är så himla härligt att vara så pass känd som Beyonce ändå är idag. 

Hon berättar även att hon, sedan hon var omkring fem år, vetat att det var artist hon skulle bli och att när hon vinner en grammy, då är det inte en dag för sent. 

Kritik mot Zara Larsson: "Narcissistisk"

De ärliga orden från 25-åringen har resulterat i en hel del åsikter från lyssnare som menar att Zara Larsson är "narcissistisk" och fokuserar för mycket på att vara känd. 

"Du kommer aldrig komma upp i deras nivå för du är alldeles för narcissistisk och självcentrerad och tror att du har världens bästa musikaliska talang när Elvis och Beyonce hade totalt demolerat dig", kommenterar en person under Steven Bartletts Instagram-inlägg om avsnittet med Zara Larsson. 

"Det här var förmodligen min sämsta intervju med henne, jag kunde inte lyssna till slutet. Inget djup. Jag förstår inte det stora strävan efter kändisskap.", kommenterar en annan.

Delade meningar efter intervjun med Zara Larsson

Men det är inte alla som håller med om att Zara Larsson skulle vara oskön för det hon säger i podcasten. Istället menar en del att många andra artister tänker på samma sätt som hon gör, och att det är befriande att Zara Larsson vågar säga vad hon tycker och tänker. 

"Många kändisar tänker nog så här. Det är uppfriskande att höra ärlighet från den världen för en gångs skull", kommenterar en person.

"Troligen vad alla kända personer tänker, och hon är den som är ärlig. Kan inte hata henne för det. Jag gillar hennes energi", kommenterar en annan.

"Madonna sa så förr i tiden, att "ta över världen" och det gjorde hon", kommenterar ytterligare en lyssnare.