Deltagaren avslöjar stora bluffen i Farmen: "Har ingen aning"

Christoffer Hammarlöf i "Farmen" 2023.
Christoffer Hammarlöf var en av deltagarna som lurades av bluffen i årets säsong av "Farmen". - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Det busas och skojas en del i "Farmen" och årets säsong är inget undantag. I veckan fick deltagarna ett uppdrag utöver det vanliga – som senare visade sig bara vara en bluff.

Årets säsong av underhållningsprogrammet "Farmen" har engagerat många tittare. Deltagarna har bjudit publiken på högljudda konflikter, starka vänskapsband och spännande tävlingar. 

När det endast återstår tre veckor på gården, blir Viktor Bergström tilldelad titeln och uppdraget som storbonde. Det innebär att han bär huvudansvar över gården och fördelar ut de veckoliga sysslorna som deltagarna fått av "Farmen"-mentorn Hans Wincent. Den här veckan passar Viktor på att ge deltagarna ett minst sagt oväntat uppdrag. 

– De köper det fullständigt, det är så med allt här inne – de köper allt jag säger. Jag är vet inte vad som har hänt men jag är magi här inne, säger han i programmet. 

Läs mer: Efter sveket i "Farmen" – så ser relationen mellan Viktor och Eddie ut idag

Viktor om bluffen: "Köper allt jag säger"

Av Wincent brukar deltagarna få uppdrag som till exempel bygga en mjölkstation i hagen, röka kött eller laga ett fönster. Men den här veckan säger Viktor till de andra farmarna att de ska skriva en dikt eller sång som ska framföras i slutet på veckan. 

– Och det ska vara klass sa han, inget trams, det måste vara ordentligt, säger Viktor Bergström till de andra tävlandena i "Farmen". 

Tanken är att det ska bli en rolig show tills Wincent kommer. 

– Deltagarna tror att de ska göra någon sång- eller diktshow och jag låter de tror det fram tills Wincent kommer. Så får vi skratta lite jag och Wincent, säger Viktor i "Farmen". 

Deltagarna lurades

Viktor har lurat deltagarna att de ska skriva en låt eller dikt som senare kommer betygsättas av "Farmen"-mentorn Hans Wincent. Och det råder ingen tvivel om att deltagarna gått in för uppgiften

– Jag tror att jag har gjort 70 procent av sången, alltså att jag har gjort en sång klar, säger Artin Ghookassi

– Det går rätt lätt att komma på en bra text. Jag har ingen aning om min är bäst eller sämst, jag hörde lite av Artins låt och den var kreativ. Jag tror att alla här har en bra kreativ sida och det ska bli kul att höra alla andras, säger Christoffer Hammarlöf.

Läs mer: "Farmen"-Cias bebislycka: "Nästan overkligt"