Tittarna reagerar starkt på galna "Torpet"-festen: "Så jävla..."

Christoffer Hammarlöf, Viktor Bergström och Artin Ghookassi från "Farmen" 2023.
Christoffer Hammarlöf, Viktor Bergström och Artin Ghookassi ställde till med en rejäl fest i "Torpet". - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
En vild fest med en hel del alkohol ägde rum i "Farmens" sidoprogram "Torpet". Partajet väckte starka känslor hos tittarna som snabbt kommenterade händelsen.

Efter en minst sagt oväntad tvist tvingades deltagarna Viktor Bergström, Christoffer Hammarlöf och Artin Ghookassi lämna "Farmen" 2023. Men tv-äventyret slutade inte där, ex-farmarna fick nämligen möjligheten att tävla om en returbiljett till "Farmen" i sidoprogrammet "Torpet". 

Läs mer: Chockbeskedet: Tre personer åker ut ur "Farmen" – samtidigt

Tittarna reagerar efter urspårade "Torp"-festen

Killarna, som inte alls tycktes gilla varandra i "Farmen", fann varandra när de blev instängda i "Torpet". Och visst verkar även tittarna uppskatta den nya trion. Deltagarna ställde till med en riktig brak-fest där de förtärde en mängd alkohol, något som slutade i en hel del skratt och tokigheter. På Instagram hyllas deltagarna för det händelserika och urspårade fest-avsnittet.

"Underhållning grabbar, gravade ihjäl mig!", skriver en tittare på Instagram. 

"Bästa avsnittet i torpets historia".

"Så jävla roligt avsnitt, sett det två gånger och skrattar så tårarna rinner".

Men det fanns även tittare som menade på att bilderna från festen var olämpliga. 

"Men vilket supande... Märkligt att det får glorifieras på bästa sändningstid". 

Läs mer: Efter kritiken – Viktor Bergström lämnar Farmen: "Katastrof"

Sanningen bakom alkoholen i "Torpet"

Alkoholen som deltagarna drack i avsnittet ska ha gömts av dem själva under deras tidigare vistelser i "Torpet". Viktor ska ha gömt en flaska rödvin, Christoffer en flaska brännvin och Artin några flaskor öl. Men historien om hur deltagarna fick tag på alkohol gick inte hem hos tittarna. På Instagram ifrågasätter tittarna om det verkligen stämde. 

"Att alla 3 skulle ha gömt alkoholhaltiga drycker någonstans på torpet känns ju väldigt uppgjort. Det måste ju vara något produktionen har gjort för att få lite show", skrev en tittare under en bild på "Farmens" Instagramkonto. 

Och visst var det så att alkoholen varken gömts eller hittats av deltagarna. För Hänt avslöjar Viktor att produktionen låg bakom den vilda "Torp"-festen. 

– Produktionen frågade så här "ah men vad fan vill ni ha då?", då sa vi ju att vad fan vi vill ha fest, så kör vi. Och då blev det ju så.