Efter kritiken – Viktor Bergström lämnar Farmen: "Katastrof"

Viktor Bergström och Anna Brolin i "Farmen" 2023.
Viktor Bergström tvingades lämna "Farmen" 2023 trots sina fem amuletter. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Bara veckor innan finalen i "Farmen" 2023 tvingas den omskrivna deltagaren Viktor Bergström att lämna programmet. – Besvikelsen går inte att beskriva, säger han i "Farmen".

"Farmen"-deltagaren och storspelaren Viktor Bergström här både hatad och älskad av tv-tittarna. Sedan dag ett har han hunnit blanda sig in i konflikter, samlat på sig fem amuletter samt införskaffa sig en hel del nära vänner bland deltagarna. 

– Jag spelar också så in i helvete fult, sa Viktor i "Farmen" 

Relationen till Julia Joelsson Boänges

Sedan dag ett har Viktor gjort ett starkt intryck i "Farmen" 2023. Redan första veckan kom han nära programkollegan Julia Joelsson Boänges och duon spenderade den första natten tillsammans i ladugården. 

– Det som hände inatt på höskullen var att jag och Julia, vi kysste varandra, sa han. 

Men det kom senare fram att Viktor såg relationen som en del i spelet. Han valde senare att skriva en offentlig ursäkt till Julia på sin Instagram. 

"I just detta avsnitt förstår jag verkligen att jag sårade dig och fick dig att tro saker. Jag ber verkligen om ursäkt Julia Joelsson Boänges".

Läs mer: "Farmen"-Viktor om känslorna för Julia: "För mig är det ett spel"

Sveket mot Eddie Gecer

Viktor Bergström och Eddie Gecer blev goda vänner i programmet. Men vänskapen sattes på prov när Viktor valde att spela ut Eddie, efter att ha spelat tillsammans sedan dag ett i "Farmen". 

– Eddie har aldrig varit någon spelbricka för mig utan jag tycker om Eddie till 100 procent, sa Viktor i programmet. 

Trots sveket är duon goda vänner ett halvår efter inspelningen enligt Hänt.

Läs mer: Efter sveket i "Farmen" – så ser relationen mellan Viktor och Eddie ut idag

Viktor Bergström lämnar "Farmen" 2023

Viktor Bergström hade samlat ihop fem amuletter och antog rollen som storbonde förra veckan, för att försöka säkra sin plats i finalveckan. Men när programmet tog en oväntat tvist, åkte han ut efter en kamp mot vännen och deltagaren Tora Brandström

– Min besvikelse efter Tinget går inte att beskriva, det var surt. Det är som att man har förlorat allt och att man har spelat sina kort rätt tills att någon väljer klippa sönder kortleken. Det var fullständig katastrof och sjukt jobbigt, sa han i programmet. 

Men än lever hoppet om att komma tillbaka in i programmet. Tillsammans med Christoffer Hammarlöf och Artin Ghookassi, ska Viktor Bergström till sidoprogrammet "Torpet". 

– Ni tre ska bege er till "Torpet" och där kommer ni att få en andra chans att ta er tillbaka till "Farmen", men det finns bara en plats, säger Anna Brolin.

Läs mer: Chockbeskedet: Tre personer åker ut ur "Farmen" – samtidigt