Benjamin Ingrosso avslöjar hemliga Facetime-samtalet med ABBA-Björn

Benjamin Ingrosso avslöjar hemliga Facetime-samtalet med ABBA-Björn
När Benjamin Ingrosso gästar Carina Bergfeldt under fredagen berättar han att han blev kontaktad av ingen mindre än ABBA:s Björn Ulvaeus. - Foto: Alberto Pezzali/AP/TT, Annika Berglund /Monkberry
Dela på Pinterest
När Benjamin Ingrosso gästar Carina Bergfeldt under fredagen berättar han att han blev kontaktad av ingen mindre än ABBA:s Björn Ulvaeus.

Benjamin Ingrosso släppte nyligen biljetter till sin kommande sommarturné. Succén blev snabbt ett faktum och flera spelningar sålde slut direkt, vilket resulterade i att han snabbt släppte fler biljetter till ytterligare spelningar. 

Att Benjamin Ingrosso är en av Sveriges kanske mest populära artister är ingen hemlighet, och att hans tv-program "Benjamins" är en tittarsuccé är inte heller något att sticka under stolen med. I fjol vann han nämligen ett pris på tv-galan Kristallen då han blivit utnämnd till årets tv-personlighet. 

Läs mer: Pernillas video avslöjar Benjamin Ingrossos mysiga dejt med småbarnsmamman Frøya Winther

Läs mer: 6 saker du vill veta om Benjamins flamma Frøya Winther

Björn Ulvaeus gäst i Benjamins

När Benjamin Ingrosso gästar fredagens avsnitt av "Carina Bergfeldt"  berättar han att tv-programmet "Benjamins" snart har premiär med sin tredje säsong. Dessutom avslöjar han några av de gäster som kommer hänga med honom i programmet. Han nämner bland annat artistkollegan Oskar Linnros som en av sina gäster. Därefter tillkännager han ytterligare en kommande gäst: ABBA:s Björn Ulvaeus

– Den coolaste gästen jag fick med är Björn Ulvaeus, avslöjar Benjamin under ett samtal med Carina Bergfeldt och berättar att de två artisterna haft kontakt sedan ett par år tillbaka. 

Pratade på Facetime

Benjamin berättar att hans första möte med den 77-årige artistkollegan skedde via Facetime, men tvekade till en början på om mötet verkligen skulle ske. Det var nämligen Ulvaeus assistent som kontaktade Ingrosso för att boka in samtalet. 

"Ville veta hur jag skriver mina låtar"

Då Benjamin Ingrosso först misstänkte att han blivit prankad blev han föga förvånad när självaste Björn Ulvaeus dök upp på mobilskärmen.

– Han hade sett mitt program och tyckte att det var musikaliskt och att det var härligt, att det kändes på riktigt. Han ville veta hur jag skriver mina låtar, säger Benjamin Ingrosso i avsnittet och visar hur hur förvånad han såg ut när han först såg Björn dyka upp på skärmen. 

Benjamin blev minst sagt chockad när Björn Ulvaeus ville prata med honom på Facetime. Foto: Carina Bergfeldt/SVT


Carina Bergfeldt sänds på SVT klockan 21 fredagen den 10 mars och går att se på SVT Play.

Benjamins säsong 3 har premiär den 13 april 2023.