Fansens intima upptäckt i Zara Larssons video: "S**leksak?"

Zara Larsson engagerar sina fans på sociala medier, något som resulterade i en oväntad upptäckt. - Foto: Skärmdump/Tiktok/Zara Larsson, Stella Pictures/ddp
Dela på Pinterest
Zara Larssons fans engagerar sig, inte minst när det dyker upp något för många lite oväntat i det innehåll som publiceras på artistens sociala medier.

Zara Larssons fans blir allt som oftast mycket engagerade när artisten publicerar något på sina sociala medier. Engagemanget rör allt från hennes musik och framträdanden, till hennes olika klädval och möjligtvis ett och annat uttalande.

Engagemanget är stort, och en av hennes senaste publiceringar är inget undantag. Nu har fansen nämligen gått in så hårt i att syna Zara Larssons innehåll att de upptäckt en för många kanske oväntad detalj.

Fansens upptäckt i videon på Zara Larsson

I videon, som publicerats på Tiktok, syns Zara iklädd en glittrande, transparent festklädsel. Hon ligger i en säng och filmar sig själv uppifrån och ned. Hon råkar då – omedvetet eller medvetet – filma lite saker som ligger runt omkring henne i sängen, däribland en papperspåse och en fjärrkontroll. Men där ligger också ett föremål som fansen lägger lite extra vikt på. 

"Det ser ut som att det är en s..leksak bredvid fjärrkontrollen", lyder en av kommentarerna. 

Bredvid Zara Larsson i sängen ligger mycket riktigt en vit dildo, något hon själv bekräftar i kommentarsfältet:

"Det finns det", svarar hon glatt med en smiley.

Zara Larsson filmar sig själv – och en sexleksak. Foto: Skärmdump/Tiktok/Zara Larsson
Foto: Skärmdump/Tiktok/Zara Larsson