Bianca Ingrossos återförening med exet Phillipe – första orden

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har återförenats efter uppbrottet. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut för snart ett år sedan. Nu avslöjar Bianca att paret setts igen.

Multientreprenören Bianca Ingrosso och expojkvännen Phillipe Cohen träffades i tonåren och hade ett på- och av-förhållande i närmare 10 år. Sommaren 2022 valde paret att gå skilda vägar och Bianca har fortsatt dejta, men inte presenterat någon ny pojkvän för sina följare. 

– Jag har typ aldrig mått så här bra. Det är helt fucking otroligt, sa Bianca då om singellivet. 

Phillipe på dejt

Efter uppbrottet har även Phillipe gett sig in i dejtingdjungeln. Tidigare i år syntes han nämligen på en bar tillsammans med en tjej.

– Vi kan säga att hon inte allt är lik Bianca, om vi säger så, säger Quetzala Mikko Blanco i podcasten "Nyheter24: Sanning och konsekvens"

Läs mer: Avslöjandet om Phillipe Cohens nya dejt: "Inte alls lik..."

Bianca och Phillipe återförenas

Men nu syns Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tillsammans igen. På sin Instagram avslöjar Bianca att hon nyligen träffat sitt ex och hans hund Ted. Cohens hund heter som tidigare känt just Ted. 

"Stötte in i mitt ex och hans vackra hund Ted. Ted är bokstavligen den gulligaste och snällaste hunden någonsin", skriver hon i en händelse på Instagram. 

Foto: Instagram.

Bianca Ingrosso tillbaka med "Bianca"

Bianca har ett fullspäckat schema under våren. I början av året kom hon med beskedet att renoveringen av hennes nyköpta lägenhet har börjat om på nytt, egna företaget Caia har släppt nytt smink och i mars var talkshowen "Bianca" tillbaka i tv-rutan. 

Läs mer: Inför premiären av "Bianca" – nu berättar hon om beslutet: "Det går inte"