Därför var inte alla Farmen-deltagare bjudna till finalen

- Foto: Foto: Skärmdump/TV4/Farmen 2023
Dela på Pinterest
När vinnaren av Farmen 2023 utsågs befann sig många tidigare deltagare på plats, men inte alla. Här kan du läsa mer om varför!

Nebil Davidsson vann Farmen 2023

Under söndagen vankades det final i Farmen 2023. Efter en rafflande final mellan Nebil Davidsson och Tora Brandström blev det till slut den förstnämnda som tog hem tävlingen och priset på en halv miljon kronor.

– Det går inte att förklara, det är helt jäkla magiskt. Det här trodde jag aldrig, känslorna är på utsidan, uttrycke Nebil efter vinsten. 

I programmet fick man även se hur det hela firades med bubbel och grattishälsningar från tidigare deltagare som var på plats. Bland deltagarna som var på plats när årets Farmen-vinnare utsågs fanns bland andra Viktor Bergström och Sandra Öder. Men det var inte alla de tidigare deltagarna som fick vara med under säsongsavslutningen. 

Därför var inte alla deltagare med på Farmen-finalen

Bland de som saknades fanns bland andra Karin Kollberg och Andreas Guffin, som båda valde att lämna tävlingen självmant. Detta val gjordes efter att ett otrohetsrykte utbrutit bland deltagarna på gården. Du kan läsa mer om det här.

Anledningen till att Karin och Andreas inte deltog i finalavsnittet var helt enkelt för att de inte var bjudna. De som själva väljer att lämna Farmen, de får nämligen ingen inbjudan, det berättar TV4:s exekutiva producent Joel Bendrik till Nyheter24.