Bachelor-Sebastian i nytt tv-program: "Vad har man gett sig in på?"

Sebastian Martinsson.
Bachelor-Sebastian Martinsson är aktuell i nytt tv-program. - Foto: TV4 och Jakob Dahlström/TV4.
Dela på Pinterest
Sebastian Martinsson fann kärleken framför kamerorna i Bachelor. Nu gör han comeback i rutan, men i ett helt annat tv-program.

Sebastian Martinsson sökte kärleken i Bachelor 2021. I programmet gav han sin sista ros till Ida Nordfors och duon är ett par än idag. Nu är han aktuell i ett nytt underhållningsprogram i TV4. 

– Herregud, vad har man gett sig in på egentligen och vilken utmaning det var, säger Sebastian när han gästar TV4:s Nyhetsmorgon.

Tiden efter Bachelor

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors föll pladask för varandra i säsong 6 av dejtingprogrammet Bachelor. Efter inspelningen av programmet, flyttade paret ihop och har nyligen köpt sitt första gemensamma boende. Tidigare i år berättade Sebastian och Ida att de drabbats av ett missfall. 

"I november fick vi reda på att jag var gravid och förra veckan fick vi reda på att jag fått missfall. Det har varit några av de lyckligaste veckorna, följt av några av de tuffaste dagarna", skrev Ida på sin Instagram.

Paret har sedan dess pratat öppen om händelsen på sina sociala medier, för att normalisera och bidra till mer kunskap kring ämnet. 

Läs mer: Bachelor-Sebastian och Idas stora sorg – berättar om missfallet

Bachelor-Sebastian Martinsson tävlar iElitstykans hemligheter

Två år efter att han funnit lyckan i Bachelor, gör han entré i ett nytt realityprogram, nämligen i Elitstyrkans hemligheter.

– Jag har alltid varit fascinerad av Elitstyrkan. Jag har kollat säsonger från England, USA, Danmark och Sverige och känt att någongång vill jag vara med, säger han i Nyhetsmorgon.

Programmet går ut på att deltagarna ställs inför psykiska och fysiska utmaningar under ledning av elitsoldater. 

– Man träffade fantastiska människor, men det man fick uppleva var hundra gånger tuffare än vad man tror, säger han. 

Pressbild. Foto: Sophie Odelberg/TV4.

Elitstyrkans hemligheter har premiär på TV4 den 6 april.