Farmen-Viktors besked om framtiden i tv-rutan: "Showen fortsätter"

Viktor Bergström landade en tredjeplats i Farmen 2023, nu avslöjar han vad han ska göra nu. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Efter en tredjeplats i Farmen vill Viktor Bergström återvända till tv-rutan. Nu berättar han om framtidsplanerna och lämnar ett kryptiskt besked till sina följare.

Efter en lång och händelserik säsong av Farmen, har tävlingen avgjorts. Nebil "Nebba" Davidsson och Tora Brandström gjorde upp i jämn finalkamp i tinget, där det till slut blev Nebil som tog hem titeln som "Årets farmare". 

– Det här trodde jag aldrig, det går inte att förklara, känslorna är på utsidan. Jag är mest stolt över att jag har vågat. Jag har vågat ta för mig och vågat testa nya saker och att jag vågade tro på mig själv när det faktiskt gällde, säger han efter vinsten, sa han i programmet efter vinsten. 

Läs mer: Det ska Farmen-vinnaren göra för vinstpengarna

En som landade en gemensam tredjeplats tillsammans med Asiatou Touray, var Viktor Bergström. Varbergs bördige Viktor har blivit en omskriven deltagare i årets säsong av Farmen och har fått ta emot både ris och ros från programmets tittare, som nu även undrar vad Viktor ska göra härnäst. 

"Hoppas få se dig i rutan snart igen", skrev en tittare i Viktor Bergströms kommentarsfält på Instagram

Läs mer: Efter kritiken – Viktor Bergström lämnar Farmen: "Katastof"

Viktor Bergström om tiden efter Farmen – det ska han göra nu

Och visst kan Viktor ha kommit med ett glädjande besked till sina hängivna följare. Efter säsongsavslutningen av Farmen lämnade han en kryptiskt meddelande på sin Instagram om framtiden i tv-rutan. 

"Jahapp där tog det slut, eller detta äventyret var bara en ren uppvärmning och showen rullar vidare", skriver han och fortsätter:

"Detta äventyret gav mig en sån resa och vänner för livet, tack tack!! Och till alla älskare och hatare, snart ska showen fortsätta". 

Framtida tv-program

Redan i början av årets Farmen-säsong avslöjade han att han redan då var sugen på att återvända till tv-världen. I en intervju med Thomas Gjutarenäfve Filmetablissemanget berättade han om framtidsplanerna. 

– Det hade varit väldigt kul att vara med i exempelvis Big Brother. Trots att det är tittarna som röstar tror jag att jag hade gått hem där, sa han i intervjun och fortsätter: 

– Jag har nog en dragning till tv där det kan skapas lite drama. Ingen vill ju titta på program där någon sitter och läser i en bok. Man vill ju se när det hettar till lite. 

Om och i sådana fall när vi får se Viktor Bergström i tv igen återstår att se.