Anis don Demina gör comeback som radioprogramledare – på ny kanal

Anis don Demina.
Anis don Demina är ny programledare för NRJ Morgon, men visste du att han programlett radio förut? - Foto: Magnus Andersson/TT och Carl-Olof Zimmerman/TT.
Dela på Pinterest
Artist, Youtuber, komiker, programledare och nu radioprofil. Anis don Demina ansluter till radioprogrammet NRJ morgon som programledare. Men det är inte första gången som Anis styr spakarna i en radiostudio.

Mångsysslaren Anis don Demina har under våren inte bara setts som programledare för TV4:s Talang, han har även programlett SVT:s Underdogs. Nu utökar han cv:t genom att ta klivet in i en relativt ny bransch för honom, nämligen radiobranschen. 

Läs mer: Därför vill inte Anis don Demina visa sin flickvän

Anis don Demina blir radioprogramledare

Anis har många strängar på sin lyra, genombrottet fick han på Youtube och sedan dess har han blivit en uppskattad artist, podcast-profil komiker och programledare för bland annat Idol tillsammans med Pär Lernström och Musikhjälpen

Nu står det även klart att Anis don Demina tillsammans med Sebastian "Basse" Widman och Sofia Wistam är programledare för radioprogrammet NRJ Morgon, som sänds varje vardag. 

"Att sända radio är en dröm för mig, jag gillar att det är live och blandningen mellan musik och skönt snack", säger han i ett pressmeddelande. 

Från Morgonpasset i P3 till NRJ Morgon

Men faktum är att det inte är första gången som populära Anis don Demina rattar ett radioprogram, under tre veckor sommaren 2021 var han en av programledarna för Morgonpasset i P3. Utöver det driver han även en egen podcast samt har sommarpratat i Sommar i P1.