Bianca Ingrosso ryter ifrån efter oönskade uppvaktningen: "Utanför min dörr"

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso berättar att okända män brukar vänta utanför hennes port. - Foto: STELLA Pictures och Tim Aro/TT.
Dela på Pinterest
Talkshow-aktuella Bianca Ingrosso har en stor följarskara med engagerande fans. Men efter att främmande män har tagit sig till hennes hem, väljer hon nu att sätta ner foten.

Multitalangen Bianca Ingrosso är ständigt aktuell. Under våren syns hon varje söndag i talkshowen Bianca, i programmet har hon hittills intervjuat gäster som Carola och Jennifer Aniston. Men trots att Bianca har blivit en stor succé, väljer programledaren själv att inte kolla på talkshowen.

– Jag kan inte se mig på tv, det går liksom inte, jag är ju så himla mycket, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon och fortsätter: 

– Jag tror att det är sunt att inte titta på sig själv. 

Läs mer: Inför premiären av Bianca – nu berättar hon om beslutet: "Det går inte"

Men några som däremot inte kan få nog av Ingrosso, är hennes hängivna följare. 

Fick hemmet vandaliserat

Med sina över 1,3 miljoner följare på Instagram, 400 000 prenumeranter på Youtube och närmare 240 000 följare på Tiktok, kan man lugnt säga att Bianca Ingrosso har en stor skara med engagerande fans. Men trots att hon ofta visar uppskattning till sina följare, har hon även avslöjat händelser som inte tycker hon. I höstas utsattes nämligen hennes hem för vandalisering.

"Tack till er som sprayat hela min dörr och golv med sirap så jag 'legit' höll på att bryta ryggen när jag skulle gå ut", skrev hon då på Instagram.

Läs mer: Bianca Ingrossos hem vandaliserat: "Höll på att bryta ryggen"

Män väntar utan för Bianca Ingrossos dörr

Nu väljer Bianca Ingrosso att återigen sätta ner foten. Den här gången handlar det om okända män som väntar utanför henens hem, något hon inte uppskattar. I en händelse på Instagram berättar hon om de oönskade besöken. 

Läs mer: Bianca Ingrossos dejtingavslöjande med männen: "Extremt passionerade"

"Hörni. Jag blir absolut smickrad för blombud, fina dikter och liknande jag får hem från er", skriver hon och fortsätter: 

"Men jag uppskattar inte när när ni män som för mig är främlingar sitter och väntar utanför min dörr för att prata med mig. Tack på förhand."

Foto: Instagram.