Sanna Guidetti om bråken med John: "Lack"

Sanna Guidetti om bråken med John: "Då blir jag lack"
John och Sanna Guidetti har varit tillsammans sedan de var tonåringar. - Foto: Johan Nilsson/TT, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti har varit ett par sedan de var tonåringar. Idag är paret gifta, har två barn och lever sitt liv i Nacka utanför Stockholm. Men att leva i en relation är inte alltid en dans på rosor, det vittnar Sanna om i sin podcast. Läs mer här!

Sanna Guidetti, 30, och John Guidetti, 31, träffade varandra under sina tidiga tonår. Relationen, som började som en vänskap, utvecklades senare till att bli en romans som varar än idag. 

Sedan de startade sin relation i Stockholm har de fått två barn, gift sig och bott många år utomlands tillsammans. I fjol flyttade familjen Guidetti hem till Sverige igen, närmare bestämt till ett hus i Nacka. Du kan läsa mer om huset och vad det kostade här

Men ett förhållande som varat enda sedan tonåren flyter sällan på utan några hinder på vägen. I podcasten Högt i tak, som Sanna Guidetti nyligen startat med sin bästa vän Rosanna Charles, berättar hon hur bråken med John brukar se ut. 

Sanna Guidetti: "Då blir jag lack"

Sanna berättar att John ofta vill dra in andra personer i bråken han har med henne. Detta för att höra deras synpunkt på den aktuella situationen. Johns sätt att hantera bråk är en stil som fru Guidetti själv inte föredrar.

– Han ska alltid ha från en annan part. Säg att vi har bråkat, vi har löst vårt bråk. Tre veckor senare när vi har middag hemma hos oss, då ska han ta upp hela bråket och bara "vad tycker ni?", förklarar hon och tillägger att hon då ifrågasätter varför John tar upp bråket igen.

–  Då blir jag lack, fortsätter Sanna Guidetti i avsnittet.

Hon poängterar dock att parets olikheter och de bråk eller diskussioner de resulterar i får dem att hålla ihop.