Alice Stenlöf: Pojkvänner, lägenheten och så mycket tjänar hon

Alice Stenlöf: Pojkvänner, lägenheten och så mycket tjänar hon
Här kan du läsa mer om Alice Stenlöf. - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om hur gammal och hur lång Alice Stenlöf är, vilka pojkvänner hon haft, hur mycket hon tjänar och om den lägenhet hon bor i. Läs mer här!

Alice Stenlöf blev känd för hela svenska folket när hon startade podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans med Bianca Ingrosso. Podden släppte sitt första avsnitt 2017 och sitt sista 2019. Sedan dess har Alice medverkat i TV4-programmet Let's dance, startat ett eget klädmärke och gjort flera uppskattade samarbeten med olika företag. Med sina 400 000 följare på Instagram och uppemot 200 följare på Youtube är hon en av Sveriges populäraste influencers. Här kan du läsa mer om göteborgaren Alice Stenlöf. 

Hur gammal är Alice Stenlöf? 

Alice Stenlöf är född den 17 juni 1996. Det innebär att hon fyller 27 år 2023. Stenlöf är född och uppvuxen i Göteborg.

Hur lång är Alice Stenlöf? 

Är du nyfiken på hur lång Alice Stenlöf är? Då kan vi berätta att hon är hela 170 cm lång. 

Alice Stenlöfs pojkvänner 

När Alice Stenlöf blev känd för hela svenska folket var hon tillsammans med Philip Wong. Stenlöf och Wong var ett par i sex år, men 2020 gjorde de slut. Uppbrottet skedde i samband med att Alice Stenlöf medverkade i Let's dance. 

Du hittar Philip Wong på Instagram här: 

Samma år blev hon tillsammans med artisten Jireel. 2021 gjorde Alice och Jireel slut. I en intervju med Morgonpasset i P3 som Stenlöf gästade våren 2023 berättade hon varför relationen tog slut:

– Vi funkar inte ihop. Jag tror bara att vissa har man liksom en fin relation med under en period och sen så ska det få fortsätta vara fint och då är det bättre att gå separerade vägar. 

Alice Stenlöf: Kläder 

Alice Stenlöf driver modevarumärket A-Dsgn som startades 2020 tillsammans med Hubso, som ligger bakom en rad olika e-handelsvarumärken.

Hon har även gjort en kollektion med träningskläder för Björn Borg

Hur mycket tjänar Alice Stenlöf? 

Alice Stenlöf är involverad i flera bolag, däribland Alice Stenlöf AB som omsatte 9 281 000 kronor 2021. Tillgångarna i det bolaget landade på 14 483 000 kronor samma år. Bolagets verksamhet har som syfte att "bedriva bloggverksamhet, annonsplatsförsäljning, marknadsföring, reklaminlägg och diverse konsultuppdrag inom mode och make-up på olika sociala medier som influencer samt därmed förenlig verksamhet".

Hon är även en del av Stoneleaf AB, som under 2022 omsatte 643 00 kronor. Tillgångarna landade på 613 000 kronor. Bolaget har som syfte att "bedriva marknadsföring av kläder och accessoarer via sociala medier samt bedriva därmed förenlig verksamhet."

Stenlöf Holding AB, som under 2021 förvärvade Alice Stenlöf AB, omsatte 0 kronor 2021 men landade på 8 575 000 kronor i tillgångar. Bolaget som syfte att "direkt eller indirekt, äga aktier och andelar i andra bolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Alice Stenlöfs kollektion med Guldfynd 

Alice Stenlöf har släppt två kollektioner tillsammans med Guldfynd. Du hittar bilder på några av Alices smycken här

Alice Stenlöf: Lägenhet

Sommaren 2020 köpte Alice Stenlöf en lägenhet i Stockholms innerstad. Lägenheten renoverades och har idag ett kök i trä, vita väggar i de flesta rummen, en walk-in closet och en härlig terrass. 

Innan hon köpte ovan nämnda lägenhet bodde hon tillsammans med Philip Wong i Enskededalen i Stockholm.

Foto: Youtube