Sanna Guidetti slår tillbaka mot utseendekommentarerna efter bikinibilden: "Sluta zooma in"

Sanna Guidetti har fått ta emot en mängd olika kommentarer gällande hennes utseende sedan hon publicerade en bikinibild på sig själv. - Foto: Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti ryter ifrån efter att hennes följare uttryckt sina åsikter kring hennes kropp. Läs mer här!

Sanna Guidetti, 30, är en influencer och poddare som inte är rädd för att säga vad hon tycker. I Sannas podcast Högt i tak är stämningen just det, högt i tak vilket innebär att 30-åringen uttrycker ett och annat i den. Även på sociala medier säger Guidetti vad hon tycker och tänker.

Hon har tidigare tagit upp hur hon bråkar med sin man John Guidetti och sina starka åsikter om tv-programmet Robinson. Du kan läsa mer om det här. Under onsdagen tog hon upp ytterligare ett ämne på sin Instagram, nämligen kommentarer om sitt eget och andras utseende. 

Sanna Guidetti slår tillbaka mot följarna efter utseendekommentarerna

I ett inlägg på Instagram berättar hon att det strömmat in kommentarer gällande hennes kropp sedan hon under tisdagen publicerat en bild på sig själv i bikini. 

"Igår fick jag kommentarer efter jag lagt upp en bild på mig själv i bikini. Tror inte kommentarerna var menade negativa. Men jag ska förklara för er varför jag blir förbannad", skriver Sanna Guidetti i ett inlägg på Instagram.

Bilden som Sanna Guidetti publicerade på Instagram som resulterade i att hon fick många meddelanden med åsikter skickat till sig. Foto: Instagram/@sannaguidetti

"Sluta zooma in"

Därefter radar hon upp fem punkter kring kroppar i allmänhet och åsikter om dem i synnerhet. Guidetti uttrycker följande i inlägget:

1. När ni skriver att jag får er att visa era kroppar (som ni förövrigt säger att ni inte är nöjda med) får ni mig att känna att jag inte borde vara nöjd med min kropp.
2. Vad fan är en vanlig mamma kropp?
3. Sluta zooma in, granska och jämför dig med andras kroppar.
4. Intentionen kanske är god. Men kan vi bara fundera en gång extra innan vi kommenterar andras kroppar?
5. Låt en kropp bara få existera.

Hejarop från följarna

Under inlägget syns kommentarer från många av Sannas följare som applåderar hennes ståndpunkt. 

"Otroligt sant" och "Bra att du säger ifrån", lyder flera av kommentarerna.