Efter oönskade comebacken – Robinson-Amanda stöttas av tittarna

Robinson-Amanda Eliasson får stöd och kärlek av tittarna. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Amanda Eliasson vann Gränslandet och fick därför göra comeback i Robinson i finalveckan, något som inte uppskattades av några av de andra deltagarna. Nu får hon stöd av tittarna.

2023 års upplaga av Robinson närmar sig sitt slut och en vinnare ska koras. En ny tvist i årets säsong var att vinnaren av sidoprogrammet Gränslandet kammar hem 25 000 kronor samt en direktplats till finalveckan och har därmed fortfarande en chans att vinna Robinson

Efter en spännande eldkamp blev det till slut Sällsjö-tjejen Amanda Eliasson som stod som ensam vinnare i GränslandetErik Wahrolén landade andraplatsen. 

Läs mer: Efter kärleksryktet i Robinson – Amanda Eliasson har funnit kärleken

Deltagarnas reaktioner efter Amandas comeback

Innan Amanda återigen gjorde entré i Robinson hoppades de kvarvarande deltagarna att Camilla "Millan" Widing var det som skulle vinna Gränslandet. Det var därför blandade reaktioner när det istället var Amanda Eliasson som gjorde dem sällskap. 

– Det har gått veckor av planer och smidningar här för att hon ska försvinna och så kommer hon tillbaka, säger deltagaren Christopher Da Silva

Någon som däremot var glad över att se Amandas ansikte var Elin Ambrosiani. Hon lärde känna Amanda när de båda tävlade i Gränslandet, Amanda hjälpte Elin att vinna en tävling så att Ambrosiani skulle fortsätta sin medverkan i Robinson

– För mig som har en historia med Amanda, så känns det extra speciellt att jag får fira den här finalveckan tillsammans med henne, säger Elin.

Läs mer: Robinson-Amandas oväntade drag: "Hon förtjänar det"

Stöttas av Robinson-tittarna

Efter Amandas återkomst gjorde deltagarna Pernilla Block och Sanna Strand det tydligt att de inte vill se Amanda i en final. Något som får tittarna att se rött. 

"Heja Amanda. DÄR har vi girl power! Hon behöver inga löjliga pakter. Ärlig, rak och värdig vinnare för mig", skriver en tittare under en bild på Robinsons Instagramkonto. 

"Amanda är den självklara vinnaren", skriver en annan.

"Sån powerkvinna på alla sätt. Hejar på henne", skriver en tredje. 

Även tidigare deltagaren Marcus Edensky stöttade Amanda efter comebacken i programmet. 

"Vilket föredöme Amanda är förkvinnor - stark, smart, självständig, ärlig och godhjärtad!", skriver han.