Julia Bergmans otäcka händelse med sonen Milan: "Brast ut i gråt"

Julia Bergman och Milan slog igenom i Unga mammor.
Julia Bergman och Milan slog igenom i Unga mammor. - Foto: STELLA PICTURES och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Julia Bergman och sonen Milan blev ett med hela svenska folket i serien Unga mammor. Nu berättar hon om skräckupplevelsen med sonen, som försvann hemifrån.

Influencern och tv-profilen Julia Bergman slog igenom med dunder och brak i TV3:s Unga mammor, där hon deltog som ensamstående mamma till sonen Milan. De blev en folkkär tv-duo och fick därefter den egna realiyserien Julia & Milan. Julia har sedan dess träffat kärleken Dennis Everberg och familjen har utökats med döttrarna Zelda och Ilse, samt ytterligare en bebis i magen. 

Läs mer: Julia Bergman har förlovat sig – visar upp oväntade förlovningsringen

Milan rymde hemifrån

Bergman delar ofta bilder och videos från familjens vardag, som precis som hos vilket familj som helst innehåller både toppar och dalar. I ett inlägg på Instagram berättar nu Julia om en särskilt otäck händelse med sonen Milan som ägde rum i början på juni. 

I Instagraminlägget berättar hon att Milan var borta när familjen vaknade på morgonen

"Dennis går ner och hjälper Zelda och säger sen att ytterdörren är öppen. Jag får panik och springer ger in på Milans rum. Han är inte där. Springer vidare i hela huset, trädgården och ute vid vägen, ingen Milan".

Hon skriver sedan att det visade sig att sonen befann sig på morgonfritids, efter att ha promenerat dit helt själv, ett besked som lättade Julia. 

"Jag brast i gråt och kunde inte sluta.. hämtade honom och brast i gråt ännu en gång", skriver hon och fortsätter: 

"Han hade gått dit och letat efter sin lärare som han tycker väldigt mycket om och är fäst vid. Tror att han tyckte att detta var bra gjort att han liksom gått själv till skolan men usch alla känslor och tankar man hade och fortfarande har om allt som kunde ha hänt men som tack och lov inte inträffade. Usch. Mår så dåligt över att bara tänka på detta". 

Gravid – väntar sitt fjärde barn

Julia gick i april ut med den glada nyheten att hon väntar sitt fjärde barn. Det blir hennes tredje med fästmannen Dennis Everberg.

"ÄNTLIGEN, om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september", skrev hon då på Instagram. 

Hon kunde senare avslöja vad det var för kön på bebisen i magen. 

Läs mer: Julia Bergman avslöjar könet på bebisen: "Ville vänta men..."