Jon Olsson med ambulans till sjukhus: "Så j*vla ont"

Jon Olsson med ambulans till sjukhus: "Så j*vla ont"
Jon Olsson. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Youtubern Jon Olsson blev förd med ambulans till sjukhus. Nu berättar han om sin sjukhusvistelse.

Youtubern och skidåkaren Jon Olsson, 40, har varit i ropet den senaste tiden då han och influencern Janni Delér gick ut med att beslutat sig för att gå skilda vägar i fjol. 

Beskedet kom som en chock för många av ex-parets miljontals följare, och en del fans började dessutom spekulera kring om de verkligen hade gjort slut.

Tidigare i år kom nämligen beskedet att Jon, Janni och deras två barn valt att flytta till Sverige tillsammans. Detta resulterade i de nämnda spekulationerna kring om de eventuellt blivit tillsammans igen, men så var inte fallet. 

Flyttade till Sverige efter skilsmässan

Familjen Olsson-Delér bodde tidigare i Cypern tillsammans, och innan det i både Monaco och i Marbella. 

Idag bor de båda istället i Sverige, närmare bestämt i Nacka. Du kan se bilder på huset här

Men nyligen kom ytterligare ett flyttbesked från Delér: Hon ska flytta.

Ex-paret har nämligen börjat fundera över hur de kommer känna om någon av dem börjar träffa någon ny, och har därför kommit fram till att de bör flytta isär

Men mitt i alla flyttplaner har hennes ex-make behövt åka in på sjukhus.

Jon Olsson till sjukhus

Det är på Instagram som Jon Olsson berättar om sina smärtor som resulterade i att han behövde föras med ambulans till sjukhus:

"Vaknade upp och kände mig lite konstig och sen från ingenstans fick jag galet ont på sidan av kroppen nedanför revbenen", skriver han och förklarar att det var en "stor lättnad" när en ambulans kom för att ta hämta honom.

Därefter publicerade han ytterligare en bild där han syns ligga på en sjukhusbädd. Till bilden skriver han att han väntar på att få göra en röntgen.

Några timmar senare publicerade han en bild där han skriver att han fått komma hem från sjukhuset och att "det har visat sig att njursten kan göra så jävla ont".

Jon Olsson fick åka in till sjukhuset till följd av att ha drabbats av njursten. Foto: Instagram/@jonolsson

Läs ävenJanni Delérs nya besked – planerar flytta från sin ex-man Jon Olsson