Så mycket kostade Sanna och John Guidettis bröllop – avslöjar miljonbeloppet

John Guidetti och Sanna Guidetti.
John och Sanna Guidetti gifte sig 2019. - Foto: Stella Pictures och Sören Andersson/TT.
Dela på Pinterest
Sanna och John Guidetti sade ja till varandra sommaren 2019. Nu avslöjar Sanna Guidetti vad det påkostade bröllopet landade på.

Turturduvorna Sanna och John Guidettis har varit ett par sedan 16 års ålder. Paret träffades i skolan som barn och resten är historia. Sanna och John har hunnit med en hel del sedan dess, förutom att paret hunnit flytta runt i ett tiotal europeiska städer, har de även välkomnat sina gemensamma barn Nellie och Mason

Läs mer: Sanna Guidetti: Ålder, uppväxt, bröllopet med John Guidetti och huset i Nacka

Så mycket kostade Guidettis bröllop

I juni 2019 fick John sin Sanna och paret blev äkta makar. Brudparet slog till med ett storslaget bröllopet med sina vänner och familj närvarande. Sanna Guidetti delade med sig av parets stora dag i en 15 minuter lång video på Youtube. 

Det storslagna bröllopet gick inte av för hackor. I podcasten Högt i tak, med Sanna Guidetti och Rosanna Charles, avslöjade Sanna vad prislappen låt på. 

– Vi skulle lägga 500 000 kronor, men det blev nog 1.5 (miljoner), säger hon. 

Hon förklarar att en stor del av kostnaden var underhållning och artister

– Vi hade liksom Chris Kläfford, vi hade Ricky Rich också, säger hon och fortsätter: 

– Vi hade Sami och Elias (Abbas)

Flytten till Sverige

Under våren 2022 stod det klart att paret Guidetti styrde skutan tillbaka till Sverige, efter att ha bott utomlands i 11 år. Familjen flyttade då till ett hus i Nacka, utanför Stockholm. Något som även de blev en dyr historia. Nyfiken på vad huset landade på? Läs mer om det här.

Läs mer: Sanna och John Guidetti visar upp sitt hus i Nacka – se bilderna