Bianca Ingrosso attackerades efter en utekväll – våldsamt slagsmål

Bianca Ingrosso och hennes vänner blev påhoppade efter en utekväll.
Bianca Ingrosso och hennes vänner blev påhoppade efter en utekväll. - Foto: Tim Aro/TT och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso attackerades med påhopp efter en utekväll. I podcasten Högt i tak, berättar vännen Sanna Guidetti om den otäcka händelsen.

Multientreprenören Bianca Ingrosso fortsätter skörda framgångar. Under 2022 kunde Caia-grundaren plocka ut en rejäl lön efter hennes stora succé på sociala medier.  

Läs mer: Bianca Ingrossos succé – plockar ut åttasiffrigt belopp

Nyligen utseddes Ingrosso även, av tidningen Resumé, till näringslivets främsta superkommunikatör och med sina miljontals hängivna följare på sociala medier, står det klart att hon är en av Sveriges största influencers. Den stora följarskaran visar sig i Biancas kommentarsfält, där det ofta samlas peppande kommentarer och kärleksfulla ord. 

Men det inkommer även en hel del kritik och skällsord och under en utekväll ställdes Bianca Ingrosso öga mot öga mot någon som hoppade på henne. Händelsen som mynnade ut i ett våldsamt slagsmål enligt vännen Sanna Guidetti

Våldsamma slagsmålet

Det var i slutet på en utekväll som Bianca, tillsammans med Sanna och deras nära vän, som vännerna väntade in en taxi som skulle ta dem hem. Samtidigt började en person skrika ut glåpord riktade mot Ingrosso, något som Sanna berättade i sin podcast Högt i tak, med Rosanna Charles.

– Det var en tjej som var jätteprovocerande helt ärligt. Hon bara började skrika om att vi influencers är äckliga människor, vi bidrar till skönhetsoperationer och ätstörningar och sånt där, säger Guidetti och fortsätter:

– Jag vet också att det här inte var riktat till mig, det var rakt av riktat till Bianca. 

Vidare berättar Guidetti att diskussionen ledde till ett bråk där hon själv blev slagen. 

– Bianca sa det dagen efter att hon ba "nu fattar jag vad du menar", när jag alltid säger att "du ska inte gå hem själv, säger Rosanna i Högt i tak till Sanna och fortsätter: 

– Du vet folk sitter i hennes port ibland, det är så obehagligt. Det här kunde ha gått så mycket värre än vad det faktiskt gjorde. Och det var ändå knas, du fick slag och Lucas fick slag. 

Läs mer: Kollegornas uppgivenhet kring Bianca Ingrosso: "Sjukt oroliga"

Bianca Ingrossos lägenhet vandaliserad

Det här var inte första gången som Caia-grundaren blev ofrivilligt uppvaktad. I slutet av 2022 berättade Bianca att hennes hem utsatts för vandalisering. Hon delade händelsen på Instagram och skrev då att hon nästan skadade sig till följd av sagotaget.  

"Tack till er som sprayat hela min dörr och golv med sirap så jag 'legit' höll på att bryta ryggen när jag skulle gå ut", skrev hon. 

Drygt ett halvår efter händelsen satte hon återigen ner foten efter att främmande män suttit utanför hennes lägenhet.

"Men jag uppskattar inte när när ni män som för mig är främlingar sitter och väntar utanför min dörr för att prata med mig", skrev hon då på Instagram.