Bianca Ingrossos stora glädjebesked: "Kan inte vänta"

Bianca Ingrosso glad.
Bianca Ingrosso har äntligen påbörjat renoveringen av sin lägenhet. - Foto: STELLA Pictures/ddp/FlashPic och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso köpte sin drömlägenhet 2021. Nu, två år senare, har renoveringen av bostaden påbörjats och flytten är inom räckhåll. Här är första bilderna från renoveringen.

En 300 kvadratmeter stor lyxlägenhet beläget centralt på Östermalm och med en prislapp på över 40 miljoner kronor, så beskrivs Bianca Ingrossos nya bostad. Lägenheten köpte hon redan hösten 2021, trots det ekar våningen tom. Planen var nämligen att bostaden skulle renoveras innan hon flyttade in, men renoveringen har dessvärre dragit ut på tiden. 

"Jag bytte team efter cirka tio månader och började om på nytt med allt. Men jag har ingen stress. Denna lägenhet ska vagga i en fin energi och det är nog menat att det ska ta tid", skrev Ingrosso i en händelse på Instagram i januari 2022. 

Läs mer: Bianca Ingrosso ryter ifrån efter oönskade uppvaktningen: "Utanför min dörr"

Renoveringen av Biancas lägenhet är igång

Men bostaden har inte alltid stått tom. I omgångar har influencerns familj huserat innanför lägenhetens väggar. Mamma Pernilla Wahlgren under tiden hon byggde sitt nya hus och storebror Oliver Ingrosso med flickvännen Zoe-Fay Brown under tiden paret renoverade sin lägenhet. 

Däremot är det snart dags för Bianca Ingrosso själv att flytta in, nu är renoveringen av lyxvåningen nämligen igång. På Instagram visade hon några bilder inifrån bostaden, där golvet var rivet, eluttagen bortplockade och byggarbetarna var i full planering. 

"Åkte förbi renoveringen som nu har börjat", skrev hon i en händelse på Instagram. 

Vidare bekräftade hon även längtan efter den nya bostaden. 

"Kan knappt bärga mig efter att bo här".

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Vill ge bort sin ena lägenhet

Caia-grundaren har tidigare berättat att flyttlassen går i början av 2024, om allt går som det ska. Biancas nuvarande lägenhet, som även den genomgick en omfattande renovering i hennes ägo, ämnar hon att ge bort. 

Läs mer: Därför vill Bianca Ingrosso ge bort sin gamla lägenhet: "Släppa taget"