Farmen-Sandra avslöjar könet på bebisen: "Tänk att vi ska få en..."

Sandra Öder åkte ut i finalveckan i Farmen 2023.
Sandra Öder åkte ut i finalveckan i Farmen 2023. - Foto: TV4 och Jakob Dahlström/TV4.
Dela på Pinterest
Farmen-profilen Sandra Öder väntar sitt första barn med pojkvännen Linus. På Instagram avslöjar hon könet på knodden i magen.

I TV4:s populära underhållningsprogram Farmen får ett antal deltagare testa leva livet som bönder och samtidigt tävla om en halv miljon kronor. Vinnaren för 2023 års upplaga var Nebil Davidsson.

– Jag är mest stolt över att jag har vågat. Jag har vågat ta för mig och vågat testa nya saker och att jag vågade tro på mig själv när det faktiskt gällde, sa vinnaren i programmet. 

Två kom Nora Brandström.

Läs mer: Det ska Farmen-vinnaren göra för vinstpengarna

Sandra Öder gravid – väntar sitt första barn

En annan som tog sig lång i programmet var Sandra Öder, som åkte ut under finalveckan. Hon har efter sin medverkan blivit en populär profil på sociala medier. och på Instagram delar hon ofta med sig av sin vardag, som bland annat innehåller en hel del träning. I början av sommaren kunde hon dela den glada nyheten att hon är gravid.

"Vi längtar så mycket efter dig lilla L", skrev hon då på Instagram. 

Det blir Sandras första barn tillsammans med pojkvännen Linus Dahlby.

Läs mer: Farmen-Sandra avslöjar skönhetsingreppen: "Jag har..."

I magen ligger en liten...

Bebisen är beräknad att titta ut i vinter och de blivande föräldrarna vet redan nu om storken kommer med en liten pojke eller flicka. Paret anordnade en "gender reveal", där de klassiska färgtemat blått och rosa byttes ut mot grön och gul, berättade då att det låg en liten tjej i magen. 

"Grönt och gult var temat på vår gender reveal, där team gul tog hem vinsten på att gissa rätt kön! Tänk att vi ska få en liten flicka!". 

Det blir inte den första bebisen som kommer från 2023 års Farmen-deltagare. I slutet på maj blev en annan deltagare mamma. Läs mer om det här