Bachelor-parets bebislycka – väntar sitt första barn: "Väldigt glada"

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors.
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors ska bli föräldrar. - Foto: Instagram/@idanordfors och STELLA Pictures/Charlotte Brunze.
Dela på Pinterest
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors fann varandra i Bachelor 2021. Sommaren 2023 kunde de äntligen berätta att de väntade barn tillsammans.

Sebastian Martinsson sökte kärleken i Bachelor 2021 och ganska tidigt i programmet fattande han tycke för Ida Nordfors. Ida fick Sebastians sista ros och det nyfunna parets kärlek lyste genom tv-rutan.

Ida om tuffa beskedet

Nästan två år efter programmets avslut, berättade Ida i ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram att hon dessvärre drabbats av missfall

"I november fick vi reda på att jag var gravid och förra veckan fick vi reda på att jag fått missfall. Det har varit några av de tuffaste dagarna", skriver hon och fortsatte sedan:  

"Chocken kom som en rak höger. Man vet ju att det kan hända, att det är vanligt, men det gör det inte lättare. Sorgen över all förväntan och all längtan som hunnit byggas upp tog över hela mig. Som barnmorskan sa: Det var ju inte såhär det skulle bli". 

Väntar sitt första barn

Några månader, och ett gemensamt lägenhetsköp, senare kunde paret äntligen berätta att de är gravida och väntar sitt första barn tillsammans. I ett inlägg på Instagram där Sebastian håller om Idas gravidmage och hon håller i ultraljudsbilder skrev paret: 

"Vi längtar efter dig". 

När Modette mår Ida och frågar om graviditeten berättar hon att paret inte vågat hoppas på för mycket. 

"Vi blev väldigt glada med inte vågat hoppas allt för mycket förens nu med tanke på vårt tidigare missfall", skriver hon till Modette. 

Stort grattis till Ida Nordfors och Sebastian Martinsson!