Maja Nilsson Lindelöfs bikiniklänning hyllas på sociala medier – så mycket kostar den

Maja Nilsson Lindelöf festivalklädsel hyllas på sociala medier – så mycket kostade klänningen
Maja Nilsson Lindelöf festivalklädsel hyllas på sociala medier – så mycket kostade klänningen - Foto: Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Instagram/@majanilssonlindelof
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf bar en klänning från den franska modeskaparen Jean Paul Gautltier när hon vistades på festivalen Lollapalooza. Se det saftiga priset på klänningen här!

Maja Nilsson Lindelöf hänger en del i Sverige om somrarna, främst i Västerås där både hon och Victor Nilsson Lindelöf vuxit upp. Paret har till och med köpt och totalrenoverat ett hus i staden där de spenderar tid med sina söner på semestern. Du kan läsa om och se bilder på huset här

Även denna sommar spenderar familjen i Sverige. Men de hänger inte bara i Västerås, utan även i Stockholm. 

Maja och Victor Nilsson Lindelöf på Lollapalooza

Som när festivalen Lollapalooza ägde rum till exempel. Där dansade paret Nilsson Lindelöf loss tillsammans med sina vänner, däribland Mikael och Josefin Lustig, något Maja visade upp i ett inlägg på Instagram.

Majas klädsel hyllas på sociala medier

Men det är inte bara en och annan dans och parets umgänge som syns i inlägget, utan även Majas klädsel – en klädsel som blivit tokhyllad av Majas följare. Några av kommentarerna lyder:

"Magiskt snygg klänning!"

"Älskar klänningen"

"Vilken klänning. Du ser fantastisk ut!"

"Var är klänningen från? Älskar den!"

Klänningen som Maja Nilsson Lindelöf bar på Lollapalooza kommer från det franska modevarumärket Jean Paul Gaultier och säljs nu på den exklusiva second hand-sidan Vestiaire Collective för omkring 15 000 kronor. 

Läs merVar Sanna Guidetti bjuden på Maja Nilsson Lindelöfs 30-årsfest? Nu ger hon svar på tal